Leder du efter et rengøringsfirma, der leverer kvalitet og overholder aftaler?
Vi tilbyder erhvervsrengøring, privat rengøring og meget mere.

Vi udfører rengøring for alle erhverv.

  • Private erhverv
  • Skoler
  • Ejendomsselskaber
  • Institutioner
  • Kommuner
  • Bygge-entreprenører
  • Statsbygninger
  • Slotte
  • Klinikker

Fra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset.

Uanset om der er tale om kontorer, institutioner eller produktionsvirksomheder sætter vi stor ære i at opfylde kundernes behov og forventninger. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Hvis jeres virksomhed har specifikke krav, så finder vi naturligvis en løsning, der kan imødekomme og tilfredsstille jeres behov. Vi integrerer serviceopgaverne i én tilpasset løsning, så alle kunders behov opfyldes.

Ud over glæden ved den daglige rene kvalitet, nyder vores mange kontorkunder godt af vores fleksibilitet og hurtige responstid i det daglige samarbejde. Spørg gerne dem selv!
Vi er meget opmærksomme på, at vores daglige rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot, rent og præsentabelt overfor gæster i huset.

Vi har årtiers erfaring og kompetencer på højeste niveau til at håndtere enhver fagligt krævende ekstraopgave i flotte domiciler og kontorhuse. Det kan være korrekt oliering/plejebehandling af dyrebare trægulve, opskuring af stengulve, afrensning af møbler i fx lounge, konferencerum og mødelokaler samt mange, mange andre typer af opgaver. Det er vigtigt for os, at vi som serviceudbyder gør en særlig indsats for at levere et godt og professionelt stykke arbejde.

Marianasrengoring har stor erfaring, så mangler du en rengøringshjælp i Nordsjælland, er vi det rigtige valg.

Vores priser er rimelige, og vi laver gerne faste, længerevarende aftaler, så du ikke skal tænke på at få gjort rent i dit hus eller din virksomhed.

Du bliver ikke skuffet, når vi gør rent hos dig.

Vores medarbejdere har arbejdet hos os i mange år, og de er til at stole på.

Marianasrengoring har den målsætning at være tæt på kunderne og gennem firmaets virke at være kendt som en professionel og loyal samarbejdspartner. Vi beskæftiger udelukkende kvalificerede og loyale medarbejdere, som er i besiddelse af de nødvendige kvalifikationer, som er en forudsætning for at kunne levere den aftalte kvalitet.

Har du særlige ønsker til rengøringen, lytter de til dig, og du får altid de samme medarbejder.
Vi har mixet god gammeldags rengøring og huskeråd med moderne, miljøvenlige produkter og effektive redskaber.

Vi klarer de daglige traditionelle rengøringsopgaver, så overlad det beskidte arbejde til os. Hos Marianasrengoring har vi specialister inden for hovedrengøring og udfører både daglig rengøring samt periodiske rengøringer. Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde og med flere års erfaring kan vi sikre jer et skinnede rent resultat.

Vi har hovedkontor i Frederiksværk, men tilbyder vores ydelser i hele Storkøbenhavn samt resten af Nordsjælland. Kontakt os på +45 28 34 06 65 og få et uforpligtende tilbud i dag.