Vores rengøring firma tilbyder rengøring efter kundernes behov.

For eksemple vi hjælpe gerne med rengøring efter håndværker i Storkøbenhavn, Hillerød, Ballerup og Ishøj. Vi udføre både indvendig og udvendig opgaver.

Bor du i Storkøbenhavn, Hillerød, Ballerup eller Ishøj?

Så skal du ikke bekymre dig over rengøring efter håndværker. Vi kommer altid med et stot smil lige så snart i har brug for os og vores god service.

Vores medarbejdere vil prøve, at gøre deres arbejder så godt som muligt og efterlade en rent og pænt sted. Vi renser møbler, vinduer, alle plane overflader, vægge og alt som i ønsker jer.

Vores firma garanter rigtig god service med rigtig godt produkter og en meget høj standard.

Da vores medarbejdere er fleksible, kan rengøring ske efter aftale inden, under eller efter åbningstiderne – altså lige når det passer jer bedst. Vores ansatte er pålidelige og fleksible indenfor deres område og vi garanterer, at vi altid leverer vores opgaver fejlfrit og i højeste kvalitet. Vores ansatte er vant til at arbejde i forskelige virksomheder. Vi udfører kvalitetskontrol på vores arbejde, som altid afleveres til både kunde og medarbejder. Vi har den personlige kontakt med kunderne og tilstræber, at der altid er en fast assistent tilknyttet din virksomhed.

Udover almindelig rengøring af kontor og erhvervslokaler kan vi tilbyde løsninger til firmaer i København,
Ballerup, Hillerød, Frederikssund, Hundested med flere inden for bl.a. vinduespudsning.

Vores firma tilbyder professionel erhversrengøring og en optimal løsning i forbindelse med alle rengøringsopgaver i StorKøbenhavn og Nordsjælland lige efter jeres behov.

Hvis i går efter god service,høj kvalitet og lave priser er det os i skal kontakte. Vores medarbejdere er stabile, fleksible og til at stole på. Hvis i vælge os, vi kan love jer en meget rent og pænt arbejdsplads.

Vi elsker at udføre vores arbejde bedst muligt og i vil være glad for at arbejde i en ren miljø. Jeres succes er meget vigtig for os og derfor er der meget vigtig, at jeres arbejdsplads ser pænt ud. Vi er meget opmærksomme på, at vores daglig rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot,rent og præsentabelt. Vi gør stedet mere indbydende og vores kunder og deres kunder oplever de rene og vedornede forhold lige så snart de træde ind for døren.

Hvis i ønsker jer et rent og pænt arbejdsplads, vores firma kan tilbyde den bedste løsning til meget lave priser. Når vi går ud fra jeres arbejdsplads alt vil skinne og i vil være meget tilfreds for det vi laver for jer.
Vores mål er at gøre din hverdag nemmere forstået på den måde, at vi vil gøre det nemmere for dig at få tid til at gøre det, du er bedst til – nemlig drive virksomhed. Om du laver en enkel eller samlet løsning hos os, får du altid én kontakt person. På den måde er det slut med at holde styr på forskellige leverandører, og du kan derfor bruge tiden på din kerneforretning.