Erhvervsrengøring

Kontorrengøring

Hvis du er på udkig efter den bedste ind for erhvervsrengøring så er Mariannasrengøring din løsning.
Vi udfører erhvervsrengøring i Ballerup, Greve, Ishøj, Hundige, Karslunde, Malmparken, København samt i Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Frederiksværk, Hundested, Helsinge, Hornbæk, Fredensborg, Hørsholm.
Vi udfærdiger et rengøringsprogram, der er tilpasset og skræddersyet lige præcis jeres kontorvirksomhed, således I får den kontorrengøring, der er behov for.
​Det betyder også, at vi kan tilbyde vores service, når det passer ind i jeres arbejdsdag – hvad enten der er tale om dag, aften eller nat, og om det drejer sig om daglig rengøring eller blot en gang om ugen. På den måde kan du sikre, at vores rengøringsfolk ikke er til gene for jeres medarbejdere, jeres kunder eller den daglige drift på kontoret.
Vores kontorrengøring indeholder bl.a.:
Vi renser skærme, tastaturer, telefoner m.m.
Vi tørrer af under regnemaskiner og andet kontorudstyr
Vi sørger for støvsugning og gulvvask
Vi udfører de piccolo-opgaver, I måtte have behov for
Vi betjener jeres kantine og dækker op til møder m.m.
​Vores medarbejdere er alle grundige og kvalitetsbevidste rengøringsfolk, der sikrer en kontorrengøring og højeste kvalitet. Vi gør ”runder hjørner firkantede” og kommer ind i alle hjørner og kanter.

Rengøring af Klinikker

Hvis ikke hygienen er i orden i en lægeklinik eller hos tandlægen, risikerer patienterne at få komplektioner efter besøget. Selve rengøringen er naturligvis noget af det vigtigste i forsøget på hele tiden af opretholde en høj hygiene på en klinik.
Hos MarianasRengøring har vi mange års erfaring med rengøring af klinikker og vi har derfor opbygget en know-how med hensyn til hvilke rengøringsprodukter, der er virksomme på klinikker og hvilke redskaber, der sikrer det bedste resultat.
Vi ved, at det er vigtigt med hyppige kontrolbesøg hos vores kunder, hvilket især gælder klinikker, således at rengøringen altid holder et højt kvalitetsniveau.

Rengøring af skoler og daginstitutioner

​​Leder I efter et rengøringsselskab, der er medvirkende til at skabe de perfekte rammer for børn og voksne, bestående af trivsel og velvære, så kontakt os.
Der er ikke mange steder, hvor rengøringen er så vigtigt, som i institutioner. I institutionerne befinder børnene sig i perioder af året mere indenfor end udenfor, og det er derfor nødvendigt, at rengøringen udføres grundigt og omhyggeligt.
Børn er meget livligere og kravler ofte rundt på gulvene, og derfor er det nødvendigt, at gulvene støvsuges og vaskes grundigt hver eneste dag, så man undgår, at bakterier sætter sig på børnenes fingre, som kan overføres til munden eller andre børn.
​Vi udfærdiger et rengøringsprogram, der er tilpasset lige netop Jeres behov!
​Vi skaber et sundt og produktivt miljø!
Vi er bevidst om vigtigheden af toiletrengøring dagligt , for at hindre sygdom og eliminere smittekilder!
Er Jeres evt. faste personale syge, eller skal de have ferie, så kontakt os gerne, idet vi kan tilbyde vikar assistance i sådanne tilfælde!
Vores erfaring gør, at vi er meget åben for nye udfordringer og vi siger aldrig nej til nye opgaver. Vi udføre vores arbejder med et stort smil og vi garanter bedste kvalitet.
I skal ikke glemme, at rengøring er meget vigtig for jeres kunder og medarbejdere, derfor håber vi, at i vælge den bedste i branchen,dvs. Os.