5 års erfaring med erhvervsrengøring og kontorrengøring i Hillerød, Frederiksværk, Hundested, Frederikssund

Vi har over 5 års erfaring med erhvervsrengøring og kontorrengøring i Hillerød, Frederiksværk, Hundested, Frederikssund, osv, og vi ved derfor hvordan overflader skal behandles, så de vedligeholdes pænt, og så de ansatte får et optimalt arbejdsklima. I løbet af en arbejdsdag samler der sig nemlig store mængder af bakterier og støv på skrivebordet, telefonen, tastaturet etc., og samtidig er man ofte i kontakt med mange mennesker i løbet af dagen, hvor bakterierne har rig mulighed for at sprede sig. I sidste ende kan det gå ud over medarbejdernes helbred og øge sygefraværet på arbejdspladsen. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære, og så er det alt andet lige bedre at investere i grundig og effektiv kontorrengøring og erhvervsrengøring i Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød, Hundested, osv. , både for virksomheden og de ansatte.

Få et tilbud på erhvervs- og kontorrengøring

Vi håber, at dette kan overbevise dig om at få en yderligere snak med os om kontor- og erhvervsrengøring i Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund, Hundested, osv. , hvor vi i den forbindelse gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på vores ydelser inden for kontorrengøring, store som små.

Trappevask

Hvis en ejendoms trapper og udendørsarealer ikke bliver ordentligt vedligeholdt, så kan det påvirke beboerne i ejendommen, da områderne omkring hjemmet oftest ønskes pæne og ryddelige.

Derfor ved vi hos MarianasRengøring hvor vigtigt det er, at vi holder kvaliteten høj i vores arbejde og det gælder bestemt også når en ejendom skal vedligeholdes og gøres rent.

Vi sikrer at trappevasken udføres med rene mopper og at vores rengøringsassistenter skifter vandet i spandene ofte, således at skidtet ikke tværes rundt.

Hovedrengøring

Når du tager kontakt til MarianasRengøing så mener vi det er vigtigt, at vi kender dine behov og eventuelle særlige ønsker for rengøring. Derfor gennemgår vi altid følgende proces, for at give dig det bedse tilbud:

  • Et kort møde for at se på opgaven og og for at drøfte forventningerne.
  • Udarbejdelse af et specifikt beskrevet tilbud, som De vil modtage senest en uge efter mødet.
  • Forslag til ændringer til tilbuddet drøftes gerne.
  • Tilbuddet underskrives og vi går i gang, i forhold til det vi har aftalt.
  • Input, forslag eller muligheder til forbedringer undervejs er selvfølgelig altid velkomne.
  • Har du brug for rengøring i Nørdsjælland, så udfyldt gerne vores tilbuds-formular herunder og modtag et super godt rengøringstilbud allerede i dag.

Vinduespudsning

Kender du det, at du dårligt kan se ud af vinduet? Som privat har man ofte ikke tiden eller lysten til at gøre vinduer rene, men man vil gerne nyde udsigten og er irriteret over smuds og mågeklatter. Få os til at gøre dine vinduer klare som solen.

Vi pudser vinduer både indvendigt og udvendigt til faste lave priser.

Vi bruger vinduesskrabere med kvalitetsgummi, der ikke efterlader nogen striber. Med den rette teknik og håndelag sørger vi for, at dine ruder skinner som nye.

Du kan vælge et abonnement hos os med et fast interval – så slipper du for bekymringen om beskidte vinduer i fremtiden. Vi har flere års erfaring, og vi ved derfor, hvad der skal til for at få et perfekt resultat – Hver gang.

Du får væsentligt mere vinduespudsning for pengene hos os.