Marianasrengøring er et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab

Marianasrengøring er et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab. Vi er båret af engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Med smil på læben og blik for den ekstra gode service udfører vi kvalitetsbevidst foodrengøring, kontorrengøring og vinduespudsning med stolthed hver eneste dag. Hvis du er kommet ind på vores hjemmeside så er det klart du har brug for kvalitetsbevidst rengøring. Vores firma tilbyder professionel erhversrengøring og en optimal løsning i forbindelse med alle rengøringsopgaver i StorKøbenhavn og Nordsjælland lige efter jeres behov.
Hvis i går efter god service,høj kvalitet og lave priser er det os i skal kontakte. Vores medarbejdere er stabile og til at stole på. Hvis i vælge os, vi kan love jer en meget rent arbejdsplads.
Vi elsker at udføre vores arbejde bedst muligt og i vil være glad for at arbejde i en ren miljø. Jeres succes er meget vigtig for os og derfor er der meget vigtig, at jeres arbejdsplads ser pænt ud. Vi er meget opmærksomme på, at vores daglig rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot,rent og præsentabelt. Vi gør stedet mere indbydende og vores kunder og deres kunder oplever de rene og vedornede forhold lige så snart de træde ind for døren.
Det kan virke uoverskueligt og besværligt at skifte til et andet rengøringsselskab. Hos Marianasrengøring ved vi, hvor svært det kan være, og vi har respekt for de problemstillinger et skifte forårsager. Men med vores store erfaring får I en smidig overgang, hvor en grundig behovsgennemgang kombineret med vores *vi ved hvordan* og dedikerede medarbejdere giver jer troværdig og grundig rengøring fra dag ét.
Da vores medarbejdere er fleksible, kan rengøring ske efter aftale inden, under eller efter åbningstiderne – altså lige når det passer jer bedst. Vores ansatte er pålidelige og fleksible indenfor deres område og vi garanterer, at vi altid leverer vores opgaver fejlfrit og i højeste kvalitet. Vores ansatte er vant til at arbejde i forskelige virksomheder. Vi udfører kvalitetskontrol på vores arbejde, som altid afleveres til både kunde og medarbejder. Vi har den personlige kontakt med kunderne og tilstræber, at der altid er en fast assistent tilknyttet din virksomhed.
Udover almindelig rengøring af kontor og erhvervslokaler kan vi tilbyde løsninger til firmaer i København, Ballerup, Hillerød, Frederikssund, Hundested med flere inden for bl.a. vinduespudsning.
Marianasrengøring udfører alle former for vinduespolering, vinduespudsning og vinduesvask for virksomheder, institutioner, boligselskaber og butikker. Med et solidt branchekendskab og kvalitetsbevidste vinduespudsere er I sikret et professionelt slutresultat.

Professionel vinduespudser giver godt resultat
Vi pudser vinduer i kontorbygninger, butiksfacader, spejle, vindfang, ovenlysvinduer og store glasarealer.
Uanset opgavens størrelse vil I opleve, at jeres opgave bliver løst professionelt til aftalte tid af vores kompetente vinduespudsere. Vi arbejder med det nyeste udstyr og udvalgte rengøringsmidler, der giver et rent og pænt slutresultat. Også på steder der er vanskelige.
Jeres behov ændres med tiden. Derfor får I løbende en kvalitetskontrol, så løsningen er tilpasset det reelle behov.
Få et 100 % tilpasset og uforpligtende tilbud på vinduespudsning.