Hos Marianasrengoring letter vi hverdagen for vores kunder med skræddersyede totalløsninger

Hos Marianasrengoring letter vi hverdagen for vores kunder med skræddersyede totalløsninger, der både indeholder rengøring i høj kvalitet og en lang række tilknyttede serviceydelser.

Det står vi inde for

Kompetente, stabile og ansvarlige rengøringsassistenter, du kan føle dig tryg ved.

Vi løser alle former for rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for butikker og for kontorer.

En professionel rengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

En fast aftale kan bl.a. omfatte tæpperensning, vinduespolering, linned- og måtteservice, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning, gulvvask og støvsugning. Aftalen sikrer, at der altid er så rent, som I ønsker det.

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.

Kontorrengøring

Fra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset. Ud over glæden ved den daglige rene kvalitet, nyder vores mange domicil- og kontorkunder godt af vores fleksibilitet og hurtige responstid i det daglige samarbejde. Spørg gerne dem selv! Vi er meget opmærksomme på, at vores daglige rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot, rent og præsenta-belt overfor gæster i huset.

Et godt indeklima på kontoret har afgørende betydning for medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og der med resultater i løbet af arbejdsdagen. Det er videnskabeligt bevist, at rene kontorer øger produktiviteten målbart. Hertil kommer, at et kontormiljø uden hverken nullermænd eller brok i krogene i sig selv er et attraktivt miljø. Derfor vælger flere og flere virksomheder at få et rengøringsfirma til at står for kontorrengøringen, på den måde sikres et generelt højt rengøringsniveau, til glæde for de medarbejder og kunder, der kommer på kontoret.

Kontorrengøring omfatter:

  • Støvsugning.
  • Gulvvask.
  • Aftørring af skriveborde og stole.
  • Tømme papirkurve.
  • Rengøring at toiletter og køkkenfaciliteter.
  • Aftøring af støv.

Gennem vores kvalitetssikringssystem er vore inspektører i dialog med kunden, så der er styring på, at den ønskede service leveres som aftalt.

Vi er et firma, der bygger på kompetente medarbejdere og effektive værktøjer og udstyr for at opnå et resultat af høj kvalitet. En rengøring der udføres af faste og kompetente medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Ekstraordinær hovedrengøring

Hovedrengøring er som regel ikke nødvendig de steder hos vores kunder, hvor vi rengør efter fuldt program. I de fleste virksomheder er dog altid særlige lokaler og situationer, hvor der kan være behov for en omgang hovedrengøring. Det kan være i forbindelse med ombygning, lokaleflytninger, interne og eksterne arrangementer mv. Vi udfører hovedrengøring i alle typer lokaler, og har stor erfaring med gennemgribende hovedrengøring i særligt rengøringskrævende områder som køkkener, kantineområder og fælles toiletmiljøer mv.

Marianasrengoring er det rette rengøringsselskab for dig, hvis du ønsker stor tilfredshed, god behandling, professional service og rengøring af høj kvalitet.

Tilbud på erhvervsrengøring

Når vi udarbejder et tilbud på rengøring af kontor, butik eller produktionslokaler, så vi først tager en snak med dig om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige rengøring af dine erhvervslokaler fra starten.

Kontakt os endelig, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.