MarianasRengøring tilbyder rengøring for ethvert lokale

Marianasrengoring.dk

  1. MarianasRengøring tilbyder rengøring for ethvert lokale. Om det er køkken, badeværelse, stue, værelser, erhvervs lokaler, ny renoverede lokaler, lokaler hvor der har været håndværkere og mange flere.
  2. Vores hold består af flere medarbejdere, der hver især er blevet lært op i professionel rengøring. Vi sætter stor vægt på kvaliteten på vores rengøring og derfor bliver MarianasRengøring’s medarbejdere udvalgt meget nøje. Det er vigtigt for os at de kan udføre rengøringen efter vores kriterier og at de alle har en ren straffeattest.
  3. MarianasRengøring gør brug af udstyr og rengøringsmidler der er bl.a. svanemærket, for at skåne verden mod kemikaler og vi bruger støvsuger med Hepa-filter. Hepa-filter er et filter der er meget tæt og derfor bliver der ikke undslippet nogle støvpartikler. Dette er meget vigtigt for personer der bl.a. lider af allergi.
  4. Vi har rigtig mange rengøringsmidler der er specielt lavet til det område vi vasker. Vi har rengøringsmidler til vask af fliser, træ, marmor, vinduer og mange flere.
  5. Vi aftaler sammen hvad for en dag og tidspunkt på dagen passer bedst for kunden, hvor rengøringen bliver udført. Vi er meget fleksible og udfører for det meste rengøringen efter kundens ønsker.