Erfaring i rengøringsbranchen

Med 7 års erfaring inden for rengøringsbranchen i Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund, Helsingør, Hundested har vi en stor viden at trække på. I alle årene har vi, med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, haft fokus på at levere og løbende videreudvikle fleksible og effektive rengøringsløsninger, som skåner både medarbejderen og miljøet.
Vores dygtige og motiverede medarbejdere er vores vigtigste ressource, idet de varetager de daglige opgaver og den daglige kontakt til kunden. Derfor prioriteres medarbejdernes uddannelse og tilfredshed højt hos os.

Få professionel og grundig rengøring i virksomheden

Som virksomhedsejer er der mange andre vigtige ting at tage sig af end at sørge for, at der er rent i alle kroge og afdelinger. Men du ved sikkert også, at rengøringen af lokalerne har stor indflydelse på, hvordan virksomheden præsenterer sig overfor kunder og samarbejdspartnere. Her hjælper det ikke at sløse. Få professionel assistance, når det gælder rengøringen. Vi står blandt andet for erhvervsrengøring. Mariannasrengøring vil være det foretrukne valg, når kunder og medarbejdere skal søge en ny kvalitetsbevidst rengørings- og serviceleverandør. Marianasrengoring løser alle typer af opgaver inden for erhvervsrengøring. Vi klarer rengøring for alt fra små til store virksomheder, butikker og kontorer i og omkring København, Ballerup, Hundested, Fredrikssund, Hillerød, Helsingør, osv. Sammen med kunden aftaler vi, hvad der skal gøres, og hvornår på dagen det skal foregå. Kontorrengøringsopgaverne er typiske: tømning af skrald, rengøring af toilet, rengøring af opholdsstue og køkken, støvsugning og guldvask, rengøring af paneler, samt rengøring af lamper, computer, borde mm. Hvis kunden har andre ønsker end den primære rengøring, findes der altid en løsning til både kundens og vores tilfredsstillelse. Vores mål er at gøre din hverdag nemmere forstået på den måde, at vi vil gøre det nemmere for dig at få tid til at gøre det, du er bedst til – nemlig drive virksomhed. Om du laver en enkel eller samlet løsning hos os, får du altid én kontakt person. På den måde er det slut med at holde styr på forskellige leverandører, og du kan derfor bruge tiden på din kerneforretning.

Din rengøringsleverandør

Marianasrengoring tilbyder grundig rengøring, der kommer ud i alle krogene i din virksomhed. Med vores daglige rengøring kan vi sørge for friske, rene omgivelser med et sundt indeklima, der skaber trivsel og arbejdsglæde.
Vi dækker alle almindelige dagligdags rengøringsopgaver, og vi skræddersyer rengøringsløsningerne fra kunde til kunde, så vi altid matcher de ønskede behov. Hvis det ønskes, udføres synlig rengøring i dagtimerne uden gene for brugerne.

Hvad kan forventes af rengøringen?

Når du bestiller rengøring via Marianasrengoring køber du tid, hvorfor det egentlig står dig frit for, at aftale med din rengøringsperson, hvad der skal rengøres fra gang til gang. Vi har dog defineret en standardrengøring, der kan variere lidt afhængig af dine lokaler og faciliteter.
Der bliver gjort rent ud fra din tid og de remedier der er til rådighed for rengøringspersonen. Hvis man er i tvivl om hvor meget tid der bør afsættes, så kan tiden tilpasses efter 1. rengøring. Der skal dog minimum bestilles 2 timer pr rengøring.