Erhvervsrengøring

Hvis du søger en stabil erhvervsrengøring er MarianasRengøring det sikre valg.

Hvad enten du søger ugentligt eller dagligt rengøring, har vi det stabile personale til at varetage opgaven! Vores personale bliver nøje udvalgt med fortrolighed og kompetencer. De gennemgår et grundigt tjek inden start af arbejdet, og oplæring i forbindelse med ansættelsen. Uanset om de har mange års erfaring med erhvervsrengøring, vil der altid være en af vores ældre personale der vil følge dem gennem en kort periode, så de kan blive lært i vores optimale rutiner.

MarianasRengøring lægger stor vægt på stabilitet og omhyggelighed.

Vi lægger også stor vægt på kontakt mellem dig som kunde og os. Selvom vi gerne vil være fejlfrie, så er vi altid glade for konstruktiv kritik fra vores kunder. God service er en tillidssag, så på den måde vil vi sammen finde den bedste mulige løsning sammen, hvis der nu skulle være et problem.

Den bedste måde at få et tilbud på er ved at udfylde vores formular på hjemmesiden og man vil inden for 24 timer modtage et tilbud. Vi tilbyder også et uforpligtende møde hvor vi sammen kan skræddersy et tilbud specielt til kundens behov.