Erhvervsrengøring til store og små

Vores firma tilbuder professional rengøring med høj kvalitet til høj standard.Vi startede for 6 år siden som en lille rengøringsfirma til private huse og lejligheder i Hillerød, Frederikssund, Helsinge og Frederiksværk og takket være vores høj kvalitet og professional service er vi meget hurtigt begyndt at vokse.

I dag takket være vores god og professional service har vi mange kunder og rigtig mange god anbefalinger fra alle vores kunder. Vores første prioritet er, at vores kunder skal være tilfredse og glad for vores arbejder.

For hver dag da går vi prøver at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

På nuværende tidspunkt er vi nummer 1 på arbejdsmarket over privat og erhvervsrengøring i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød, på grund af vores god service, fleksibilitet, svartid og alvor.

Dermed er vi til rådighed i det som hedder privat og erhverv rengøring. Vi udfører også hovedrengøring, rengøring ved flytning og håndværkerrengøring.
Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

Vi udfører erhvervsrengøring i Ballerup, Greve, Ishøj, Hundige, Karslunde, Malmparken, København samt i Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Frederiksværk, Hundested, Helsinge, Hornbæk, Fredensborg, Hørsholm.
Mariannasrengøring udfører alle opgaver inden for rengøring. For eksempel almindelig rengøring, hovedrengøring, trappevask, vinduespolering. Ingen opgave er for stor eller for lille.
Når vi udfører et stykke arbejde er det kunden og kundens behov der er i centrum.
Korrekt og grundigt rengøring medfører til, et bedre arbejdsmiljø og indeklima, vedligeholdelse af virksomhedens værdier, indbydende omgivelser for jeres medarbejder, gæster og kunder, trivsel og ro på arbejdspladsen, hvilket betyder at, alle kan koncentrere sig om deres kerneområde.
Derfor tager vi ingen chancer, når det handler om kvaliteten i servicen. Ved at gennemgå en kvalitetssikring i form af et kontrolskema og jævnligt eftersyn af lederen/inspektøren, kan vi sikre os at kvaliteten i serviceydelsen udføres som lovet og aftalt med jer.
Udover kvalitetskontrollen, lægger vi desuden også stor vægt på trivsel, godt samarbejde og god kommunikation i vores team. Ved regelmæssig dialog med vores medarbejder og vores kunder, medfører dette til et godt arbejdsmiljø og gode resultater.
Ring eller udfyld kontaktformularen , så kan vi finde en løsning sammen efter dine behov eller hvis du har nogen spørgsmål vi sidder klar ved telefonen på 28 34 06 65 og vi tjekker hyppigt vores e -mail.
Vi vil hvor vigtig det er for vores kunder, at de får opfyldt deres ønske, så derfor vi tilpasser os efter kundernes behov og derudover skræddersyrer vi et tilbud, som passer til dem. Uanset om der er tale om kontorer, institutioner eller produktionsvirksomheder sætter vi en stor ære i at opfylde kundernes forventninger og behov. Ingen opgave er for stor eller for lille. Har din virksomhed specifikke krav eller behov, finder vi en løsning, der kan imødekomme og tilfredsstille disse. Vi integrerer serviceopgaverne i en løsning, så alle kundens behov opfyldes.Vi tilbyde rengøring hver dag, hver anden dag, hver uge, afhængigt af vores kunde ønske. Vores opgaver er støvsugning af alle plane overflader, tøre støv af på alle møbler, kontorbord, vaske døre, rengøre/vaske alt sanintet område, køkken, tømme skraldespanden og tager skralden ud. En gang om måneden vasker vi jeres tæppe, behandler jeres trægulv, radiator, klimaanlæg, billedramme,spindelvæv fjernelse, vægge, paneller, stikkontakter og meget mere. Afvaskning af persienner, vindueslameller og tilsvarende, udfører vi på den mest effektive og skånsomme måde.
Vores erfaring gør, at vi er meget åben for nye udfordringer og vi siger aldrig nej til nye opgaver. Vi udføre vores arbejder med et stort smil og vi garanter bedste kvalitet.
I skal ikke glemme, at rengøring er meget vigtig for jeres kunder og medarbejdere, derfor håber vi, at i vælge den bedste i branchen,dvs Marianasrengoring.