Erhvervsrengøring til store og små

Hvis du er på udkig efter den bedste ind for erhvervsrengøring så er Mariannasrengøring din løsning.

Vi udfører erhvervsrengøring i Ballerup, Greve, Ishøj, Hundige, Karslunde, Malmparken, København samt i Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Frederiksværk, Hundested, Helsinge, Hornbæk, Fredensborg, Hørsholm.

Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset kundens behov. Vi løser rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for institutioner, for det offentlige og i private hjem og i boligforeninger.

Vores erfaringer viser, at hvis der opstår uoverensstemmelser omkring rengøringsarbejdet, skyldes det oftest misforståelser af, hvad den indgåede aftale indebærer. Men hvorfor lade utilfredshed hobe sig op?

Derfor har vi som en fast procedure jævnlig kontakt med vores kunder, hvor vi afstemmer kundens og vores forventninger – og eventuelt justerer på den aftale, vi har indgået.

Vi har en meget lav medarbejderomsætning, så vores personalestab er meget erfaren.

Sygdomsprocenten er meget nede, hvilket fortæller at vores redskaber er på et højt niveau mht. ergonomi og effektivitet. Vi sørger for grundig oplæring. Ledelsen støtter og bakker medarbejderne op, så ingen føler sig glemt eller overset! Dialogen er daglig og tonen er god!

Ved at lytte til vores kunder har vi en præcis og teknisk stærk måde at erhvervsrengøring på, så kunden får det bedste ud af vores fremmøde.

Vi elsker at udføre vores arbejde bedst muligt og i vil være glad for at arbejde i en ren miljø. Jeres succes er meget vigtig for os og derfor er der meget vigtig, at jeres arbejdsplads ser pænt ud. Vi er meget opmærksomme på, at vores daglig rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot,rent og præsentabelt. Vi gør stedet mere indbydende og vores kunder medarbejdere og deres kunder oplever de rene og vedornede forhold lige så snart de træde ind for døren.

Hvis i ønsker jer et rent og pænt arbejdsplads, vores firma kan tilbyde den bedste løsning til meget lave priser. Når vi går ud fra jeres arbejdsplads alt vil skinne og i vil være meget tilfreds for det vi gøre for jer.

Ring eller udfyld kontaktformularen , så kan vi finde en løsning sammen efter dine behov eller hvis du har nogen spørgsmål vi sidder klar ved telefonen på 28 34 06 65 og vi tjekker hyppigt vores e -mail.

Vi vil hvor vigtig det er for vores kunder, at de får opfyldt deres ønske, så derfor vi tilpasser os efter kundernes behov og derudover skræddersyrer vi et tilbud, som passer til dem. Uanset om der er tale om kontorer, institutioner eller produktionsvirksomheder sætter vi en stor ære i at opfylde kundernes forventninger og behov. Ingen opgave er for stor eller for lille. Har din virksomhed specifikke krav eller behov, finder vi en løsning, der kan imødekomme og tilfredsstille disse. Vi integrerer serviceopgaverne i en løsning, så alle kundens behov opfyldes.Vi tilbyde rengøring hver dag, hver anden dag, hver uge, afhængigt af vores kunde ønske. Vores opgaver er støvsugning af alle plane overflader, tøre støv af på alle møbler, kontorbord, vaske døre, rengøre/vaske alt sanintet område, køkken, tømme skraldespanden og tager skralden ud. En gang om måneden vasker vi jeres tæppe, behandler jeres trægulv, radiator, klimaanlæg, billedramme,spindelvæv fjernelse, vægge, paneller, stikkontakter og meget mere. Afvaskning af persienner, vindueslameller og tilsvarende, udfører vi på den mest effektive og skånsomme måde.