Et godt indeklima på kontoret

Et godt indeklima på kontoret har afgørende betydning for medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og der med resultater i løbet af arbejdsdagen. Det er videnskabeligt bevist, at rene kontorer øger produktiviteten målbart. Hertil kommer, at et kontormiljø uden hverken nullermænd eller brok i krogene i sig selv er et attraktivt miljø. Derfor vælger flere og flere virksomheder at få et rengøringsfirma til at står for kontorrengøringen, på den måde sikres et generelt højt rengøringsniveau, til glæde for de medarbejder og kunder, der kommer på kontoret. Mariannasrengøring vil være det foretrukne valg, når kunder og medarbejdere skal søge en ny kvalitetsbevidst rengørings- og serviceleverandør. Marianasrengoring løser alle typer af opgaver inden for erhvervsrengøring. Vi klarer rengøring for alt fra små til store virksomheder, butikker og kontorer i og omkring København, Ballerup, Hundested, Fredrikssund, Hillerød, Helsingør, osv.
Vores mål er at gøre din hverdag nemmere forstået på den måde, at vi vil gøre det nemmere for dig at få tid til at gøre det, du er bedst til – nemlig drive virksomhed. Om du laver en enkel eller samlet løsning hos os, får du altid én kontakt person. På den måde er det slut med at holde styr på forskellige leverandører, og du kan derfor bruge tiden på din kerneforretning.

Kontorrengøring omfatter typisk

  • Støvsugning.
  • Gulvvask
  • Aftørring af skriveborde og stole.
  • Tømme papirkurve.
  • Rengøring at toiletter og køkkenfaciliteter.
  • Aftøring af støv.
  • Mange virksomheder vælger desuden at få MarianasRengoring til at stå for
  • Årlig hovedrengøring
  • Vinduespolering inde og ude.
  • Polering af træ- og linoliumsgulve.

Vi aftaler individuelt med kunden hvor ofte vinduespolering og polering af gulvene skal foregå, så det passer ind i kalenderen.

Tidspunktet for kontorrengøringen er helt op til dig

Det er helt op til dig som kunde hvornår på dagen det passer bedste at få gjort rent. Nogle foretrækker, at der bliver gjort rent på kontoret om morgenerne inden medarbejderne møder ind, så der er klar til en ny dag.
Andre virksomheder vil gene have, at der bliver gjort rent i normal arbejdstid, mens medarbejderne er på arbejde. Så kender medarbejderne rengøringsassistenten, og det giver en god kommunikation mellem medarbejdere og rengøringsassistenten. Det bestemmer vi i fællesskab og får lavet en plan så det passer bedst muligt. . Vi har den personlige kontakt med kunderne og tilstræber, at der altid er en fast assistent tilknyttet din virksomhed.

Vi du høre mere om hvad vi kan hjælpe med og hvad det vil koste for dig at få PR Rengøring til at gøre dit kontor rent, så kontakt os. Så vender vi tilbage til dig for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og finder en skarp pris.

Undgår sygmeldinger på arbejdspladsen

Rengøring på arbejdspladsen er en vigtig ting for at sikre de ansattes helbred og arbejdsmiljø. Diverse støvpartikler i luften på kontoret og venterum kan i mange tilfælde være skyld i hovedpine eller endda føre til sygemeldinger blandt personalet. Med en aftale om erhvervsrengøring med Marianasrengoring vil sådanne gener kunne mindskes eller måske helt undgås.