Få professionel og grundig rengøring i virksomheden

Som virksomhedsejer er der mange andre vigtige ting at tage sig af end at sørge for, at der er rent i alle kroge og afdelinger. Men du ved sikkert også, at rengøringen af lokalerne har stor indflydelse på, hvordan virksomheden præsenterer sig overfor kunder og samarbejdspartnere. Her hjælper det ikke at sløse. Få professionel assistance, når det gælder rengøringen. Vi står blandt andet for erhvervsrengøring. Mariannasrengøring vil være det foretrukne valg, når kunder og medarbejdere skal søge en ny kvalitetsbevidst rengørings- og serviceleverandør. Marianasrengoring løser alle typer af opgaver inden for erhvervsrengøring. Vi klarer rengøring for alt fra små til store virksomheder, butikker og kontorer i og omkring København, Ballerup, Hundested, Fredrikssund, Hillerød, Helsingør, osv. Sammen med kunden aftaler vi, hvad der skal gøres, og hvornår på dagen det skal foregå. Kontorrengøringsopgaverne er typiske: tømning af skrald, rengøring af toilet, rengøring af opholdsstue og køkken, støvsugning og guldvask, rengøring af paneler, samt rengøring af lamper, computer, borde mm. Hvis kunden har andre ønsker end den primære rengøring, findes der altid en løsning til både kundens og vores tilfredsstillelse. Vores mål er at gøre din hverdag nemmere forstået på den måde, at vi vil gøre det nemmere for dig at få tid til at gøre det, du er bedst til – nemlig drive virksomhed. Om du laver en enkel eller samlet løsning hos os, får du altid én kontakt person. På den måde er det slut med at holde styr på forskellige leverandører, og du kan derfor bruge tiden på din kerneforretning.

Rengøringshjælp Nordsjælland– vi bekæmper skidtet

Med alle de bedste rengøringsmidler sørger vi for, at dit hjem eller dine virksomhedslokaler er præsentable, rene og udluftede. Vi har mange års erfaring med stort set alle typer rengøringsopgaver, og vi hjælper dig i det omfang, du har behov for. Rengøring af badeværelser, aftørring af hylder, reoler og skabe, vask af gulve, tømning af skraldespande og hvad du ellers har brug for, klarer vi.

Rengøringspartner lige i nærheden

Med rengøringsfirma i Frederiksværk er vi lige i nærheden, hvis der opstår et akut behov for rengøring i dit hjem eller virksomhed. Kunder eller investorer, som kommer på besøg med få dages varsel, skal også opleve de rene overflader og duften af frisk luft. Her er det godt at have en rengøringspartner, som er lige i nærheden. I hjemmet kan det være manglen på overskud til rengøring, der melder sig, hvis der eksempelvis er små børn i huset.
Uanset din situation er vi klar med rengøringshjælp, og vi laver gerne en fast aftale, så du ikke længere skal bekymre dig.

Rengøringshjælpen rykker ud

Vi har vores hovedkontor i Frederiksværk , hvorfra vi dækker et stort område i Nordsjælland. Fra vores rengøringsfirma i Frederiksværk kan vi nemt og hurtigt køre ud og udføre privat- eller erhvervsrengøring hos dig. Vores største tilfredsstillelse er at samarbejde med dig som en glad kunde. Hvis du ikke bor i byen, har vi stadig mulighed for at hjælpe dig med rengøringen. Vi tilbyder nemlig også hjælp udenfor byen.