Har du brug for et rengøringsselskab, der kan tilbyde rengøring i Frederiksværk, Frederikssund, Hundested, Hillerød, Helsingør , Stor København, osv. så kan MarianasRengoring klare opgaven.

Fra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset.

Vi har årtiers erfaring og kompetencer på højeste niveau til at håndtere enhver fagligt krævende ekstraopgave i flotte domiciler og kontorhuse. Det kan være korrekt oliering/plejebehandling af dyrebare trægulve, opskuring af stengulve, afrensning af møbler i fx lounge, konferencerum og mødelokaler samt mange, mange andre typer af opgaver.

Det er vigtigt for os, at vi som serviceudbyder gør en særlig indsats for at levere et godt og professionelt stykke arbejde.

Vi udfærdiger et rengøringsprogram, der er tilpasset og skræddersyet lige præcis jeres kontorvirksomhed, således I får den kontorrengøring, der er behov for.

Det betyder også, at vi kan tilbyde vores service, når det passer ind i jeres arbejdsdag – hvad enten der er tale om dag, aften eller nat, og om det drejer sig om daglig rengøring eller blot en gang om ugen. På den måde kan du sikre, at vores rengøringsfolk ikke er til gene for jeres medarbejdere, jeres kunder eller den daglige drift på kontoret.

Kunder hos MarianasRengoring får mere end bare en hurtig overstået rengøring.

Vi ser rengøring som et middel til trivsel for lokalernes brugere, og vi vil gøre lokalerne til et rart sted at være for medarbejderne.

Nøgleord hos MarianasRengoring er:

  • Pålidelig – I kan regne med os
  • Kvalitet – I kan regne med vores rengøring
  • Professionel – vores medarbejdere er professionelle i opførsel og udførsel af arbejdet

Kvalitet og god service tager tid, og den tid skal vores medarbejdere opleve, at der er til rådighed. Vi har professionelle rengøringsredskaber og -vogne, som er med til at sikre gode arbejdsstillinger og et godt arbejdsmiljø. Vi er løbende i dialog med medarbejderne for at sikre god arbejdsmæssig trivsel og kvalitet. Vi vil være en ansvarlig virksomhed som også løfter et socialt ansvar. Derfor har vi også flere medarbejdere ansat på særlige vilkår, fx i flexjob. Vi er desuden med i en mentorordning, som skal sikre medarbejdere et godt fodfæste på arbejdsmarkedet. Positiv dialog med medarbejderne Dialogen er vigtig, fordi den er med til at motivere vores medarbejdere. Vi arbejder med kvalitetsskemaer og giver smileys for medarbejdernes. En gang om måneden gennemgår vi lokalerne sammen med medarbejderen og giver en mundtlig tilbagemelding samtidig med at bemærkninger skrives i kvalitetsskemaet. . Vi udfører kvalitetskontrol på vores arbejdesplads, som altid afleveres til både kunder og medarbejdere.

Vores erfaring gør, at vi er meget åben for nye udfordringer og vi siger aldrig nej til nye opgaver. Vi udføre vores arbejder med et stort smil og vi garanter bedste kvalitet.

I skal ikke glemme, at rengøring er meget vigtig for jeres kunder og medarbejdere, derfor håber vi, at i vælge den bedste i branchen,dvs. Os.

Kontakt os på telefon +45 28340665 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i din virksomhed. Vi kommer ud og tager en uforpligtende dialog med dig, så vi sammen kan skræddersy den løsning, der passer til netop dig.