Hovedrengøring

Marianas Rengøring tilbyder hovedrengøring til høj kvalitet. Vi arbejder med vores egne rengøringsmidler som er svanemærket med vores egne udstyr. Vi har bl.a. støvsugere med HEPA-filter, som er allergivenlige.

Vi tilbyder hovedrengøring i køkken hvor vi rengør armatur, emhætte, køkkenskabe, låger, skuffer og hylder. Vi vasker også vægge hvis man ønsker det. Udover så tørrer vi alle vandrette flader, bordplader. Vi rengør ovn, komfur og plader, samt køleskab og komfur, hvis ikke de er tilsat strøm.

På badeværelset bliver armaturer og sanitet rengjort, fliserne på vægge og gulv bliver afkalket og rengjort. Badekaret og brusenichen, samt skabe, hylder og spejle.

Udover tilbyder vi også at rengøre afbrydere og kontakter, døre, gulve med limrester eller tæpperester. Vi pudser også gerne vinduer både udvendigt og indvendigt på stueplan. Hvis man har nogle vinduer højere op, kan de også rengøres hvis de åbnes indad. Udover kan vi også rengøre jeres skur og kælderrum, som vi kan tømme og feje. Aftræksventiler i vægge og lofter, fodpaneler og gerigter om døre, radiatorer, vinduesrammer, altan, terrasse eller have.

På vores hjemmeside kan man udfylde blanketten om rengøring og man vil indenfor 24 timer modtage et tilbud, der er lavet lige præcis til dig/jer. Man kan selvfølgelig også spørge om man har et sted man ønsker at få rengjort, som ikke står på vores rengøringstilbud, så kan vi altid finde ud af det sammen.