Kontor rengøring

Står du og mangler rengøring af dit kontor, så er Mariannasrengøring det helt rigtige valg. Vi udfører rengøring af kontorer til erhverv og private i Stor København. Ofte starter vi vores kontrakter til erhvervrengøring med en gælderne periode på et år, men vi beholder gerne vores kunder så meget som muligt. Vi er sikker på, at hvis man vælger vores firma får vi en meget tilfreds kunde som vi kan samarbejder med i meget lang tid. Vores kunder har altid været og vil altid være vores første prioritet og vi lever den bedste service til både privat og erhverv kunder. Vi søger for rengøring med omtanke og forståelse for vores kunder.

Vores firma har meget erfaring med erhvervsrengøring og vi går meget efter høj kvalitet. For hver dag da går prøver vi at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag. Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

Ordet kontor rengøring, er betegnelsen for rengøring af dit kontor uanset hvor mange kvardrat meter vi taler om. Kontor rengøring er en nødvendighed hvis man gerne vil have et godt indeklima på sit arbejdsplads. Vi er en virksomhed der dagligt har med kontor rengøring at gøre, derfor har vi de rigtige kompentancer for at gøre det for dig. Kontorrengøring kan være meget omfattende, der er mange kroge, hjørner, computer, og overflader der skal gøres rent. Vi levere kontorrengøring af højeste kvalitet og sikre dig et resultat du vil være tilfreds med.

Vi klarer rengøringsopgaven for din virksomhed uanset om det er små eller store lokaler. Vi har nogen dygtigt og professionale rengørings assistenter bag os, der sikre at vores kunder er tilfredse. Vores team prøver hver dag, at være meget fleksible og forsøger, at håndtager presserende udfordringer i vildest muligt omfang med hensyn til kontor rengøring i Stor København. Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

Kontor rengøring kan tilpasses efter dine behov og ønsker

Kontorrengøringsopgaverne er typiske: tømning af skrald, rengøring af toilet, rengøring af opholdsstue og køkken, støvsugning og guldvask, rengøring af paneler, samt rengøring af lamper, computer, borde mm. Men har du helt andre ønsker hører vi gerne fra dig, så finder vi en bedre  løsning sammen.

Mange virksomheder, ved ikke hvor meget en grundig kontorrengøring vil gøre for deres medarbejder og deres helbred. De ansatte sidder ofte tæt sammen, og af den grund er det meget vigtigt med et godt indeklima, derfor er det rigtigt vigtigt at få gjort grundigt rent, det vil formindske bakterierne og derved give færrere sygemeldinger, dette vil i sidste ende påvirke arbejdspladsen rigtig positivt.

I er meget velkommen til at kontakte os idag for en uforpligtende tilbud.