Kunder hos MarianasRengoring får mere end bare en hurtig overstået rengøring.

Kunder hos MarianasRengoring får mere end bare en hurtig overstået rengøring.
Vi ser rengøring som et middel til trivsel for lokalernes brugere, og vi vil gøre lokalerne til et rart sted at være for medarbejderne.
Nøgleord hos MarianasRengoring er:

  • Pålidelig – I kan regne med os
  • Kvalitet – I kan regne med vores rengøring
  • Professionel – vores medarbejdere er professionelle i opførsel og udførsel af arbejdet

Vores kunder er blandt andet klinikker og kontorer.

 
Marianasrengoring er et rengøringsfirma alle virksomheder har brug for. Marianasrengoring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse. Gebyret for disse tjenester varierer afhængigt af, hvor ofte du beslutter dig for at bruge vores rengøring service, som et fuldt licenseret og forsikret. Hos Marianasrengoring er vi helt indstillet på at beskytte din virksomheds udstyr og ejendom mod skader. Vi giver dig de samme pletfri kontorlokaler som du havde fra starten. Vi kender betydningen af at have en pålidelig, effektiv samarbejdes partner. Vi arbejder utrætteligt for at sikre, at din arbejdsplads er vedligeholdt flot og ren hver dag. Vi har de højeste standarder og Marianasrengoring levere altid et pletfrit stykke arbejde. Mange virksomheder, ved ikke hvor meget en grundig kontorrengøring vil gøre for deres medarbejder og deres helbred. De ansatte sidder ofte tæt sammen, og af den grund er det meget vigtigt med et godt indeklima, derfor er det rigtigt vigtigt at få gjort grundigt rent, det vil formindske bakterierne og derved give færrere sygemeldinger, dette vil i sidste ende påvirke arbejdspladsen rigtig positivt.

 
Kvalitet og god service tager tid, og den tid skal vores medarbejdere opleve, at der er til rådighed. Vi har professionelle rengøringsredskaber og -vogne, som er med til at sikre gode arbejdsstillinger og et godt arbejdsmiljø. Vi er løbende i dialog med medarbejderne for at sikre god arbejdsmæssig trivsel og kvalitet. Vi vil være en ansvarlig virksomhed som også løfter et socialt ansvar. Derfor har vi også flere medarbejdere ansat på særlige vilkår, fx i flexjob. Vi er desuden med i en mentorordning, som skal sikre medarbejdere et godt fodfæste på arbejdsmarkedet. Positiv dialog med medarbejderne Dialogen er vigtig, fordi den er med til at motivere vores medarbejdere. Vi arbejder med kvalitetsskemaer og giver smileys for medarbejdernes. En gang om måneden gennemgår vi lokalerne sammen med medarbejderen og giver en mundtlig tilbagemelding samtidig med at bemærkninger skrives i kvalitetsskemaet. . Vi udfører kvalitetskontrol på vores arbejdesplads, som altid afleveres til både kunder og medarbejdere.
Vi uddanner løbende vores medarbejdere, når vi har nye materialer, der gør deres arbejde lettere.
Alle vores kunder har en såkaldt miljømappe, hvor alle produkter, vi bruger hos kunden, står opført med et tilhørende produktblad. Vi udarbejder en enkel arbejdsplan, så medarbejderen og kunden begge ved, hvilket arbejde der skal udføres hvilke dage.

 

Vores erfaring gør, at vi er meget åben for nye udfordringer og vi siger aldrig nej til nye opgaver. Vi udføre vores arbejder med et stort smil og vi garanter bedste kvalitet.
I skal ikke glemme, at rengøring er meget vigtig for jeres kunder og medarbejdere, derfor håber vi, at i vælge den bedste i branchen,dvs. Os.