Leder du efter et rengøringsfirma, der leverer kvalitet og overholder aftaler?

Marianasrengøring er et seriøst og professionelt rengøringsfirma med over 15 års erfaring, der leverer ydelser af den absolut bedste kvalitet til vores kunder. Rengøring er en tillidssag, derfor er vi stolte af at tilbyde vore kunder nogle af de dygtigste og mest motiverede medarbejdere indenfor branchen.
Leder du efter et rengøringsfirma, der leverer kvalitet og overholder aftaler?
Marianasrengøring, tilbyder Erhvervsrengøring & Hjemmeservice og meget mere til rimelige priser, med høj kvalitet indenfor branchen.
Vi udfører rengøring for alle erhverv.
Private erhverv
Skoler
Ejendomsselskabslokaler
Dag Institutioner
Kommuner
Kantiner
Restauranter
Fra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset.
Vi har årtiers erfaring og kompetencer på højeste niveau til at håndtere enhver fagligt krævende ekstraopgave i flotte domiciler og kontorhuse. Det kan være korrekt oliering/plejebehandling af dyrebare trægulve, opskuring af stengulve, afrensning af møbler i fx lounge, konferencerum og mødelokaler samt mange, mange andre typer af opgaver.
Det er vigtigt for os, at vi som serviceudbyder gør en særlig indsats for at levere et godt og professionelt stykke arbejde.
Ordet kontor rengøring, er betegnelsen for rengøring af dit kontor uanset hvor mange kvardrat meter vi taler om. Kontor rengøring er en nødvendighed hvis man gerne vil have et godt indeklima på sit arbejdsplads. Vi er en virksomhed der dagligt har med kontor rengøring at gøre, derfor har vi de rigtige kompentancer for at gøre det for dig. Kontorrengøring kan være meget omfattende, der er mange kroge, hjørner, computer, og overflader der skal gøres rent. Vi levere kontorrengøring af højeste kvalitet og sikre dig et resultat du vil være tilfreds med. Marianasrengoring er et rengøringsfirma alle virksomheder har brug for. Marianasrengoring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse. Gebyret for disse tjenester varierer afhængigt af, hvor ofte du beslutter dig for at bruge vores rengøring service, som et fuldt licenseret og forsikret. Hos Marianasrengoring er vi helt indstillet på at beskytte din virksomheds udstyr og ejendom mod skader.

For at yde et højt serviceniveau til en konkurrencedygtig pris håndplukker vi vores rengøringsassistenter og sikrer, som en selvfølge, at de alle er i besiddelse af en ren straffeattest. Desuden uddanner inspektørerne selv assistenterne og instruerer dem ifølge den arbejdsplan/frekvens som er aftalt med kunden. Herefter inspicerer inspektøren løbende rengøringen ifølge aftalt interval og taler til stadighed med den ansatte og kunden om, hvordan vores service kan optimeres. Kommunikationen i vores virksomhed er essentiel og vi gør os umage med at være lydhøre og ærlige, således at samarbejdet de involverede parter imellem kan forløbe bedst muligt.
Ingen opgave er for lille – og kun få er for store..!
Vi sikrer vores kunder kvalitet og god service, via vores kvalitetsstyringsprogrammer for ansatte og inspektører.
Efter en grundig analyse af rengøringsbehovet, går Marianasrengørings planlægningsafdeling i gang. Vi skal bl. a. optegne lokaler, planlægge og beregne opgaven for at skabe sammenhæng mellem virksomhedens behov og den tilbudte løsning.
Lad os være med på et tilbud næste gang I vælger samarbejdspartner.