Marianasrengoring er et professionelt rengøringsfirma der tilbyder rengøring i hele Nordsjælland og Stor København

Marianasrengoring er et professionelt rengøringsfirma der tilbyder rengøring i hele Nordsjælland og Stor København . Vi udfører rengøring for private, erhverv, institutioner og boligforeninger. Fokus i vores rengøringsfirma er kvalitet til rimelige priser. Vi fører vi hyppige tilsyn med rengøringen for at sikre kvaliteten.

Leder du efter et rengøringsfirma, der leverer kvalitet og overholder aftaler?

Vi tilbyder erhvervsrengøring, privat rengøring og meget mere.

Vi udfører rengøring for alle erhverv.

  • Private erhverv
  • Skoler
  • Ejendomsselskaber
  • Institutioner
  • Kommuner
  • Bygge-entreprenører
  • Statsbygninger
  • Slotte

Fra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset.

Ud over glæden ved den daglige rene kvalitet, nyder vores mange kontorkunder godt af vores fleksibilitet og hurtige responstid i det daglige samarbejde. Spørg gerne dem selv!Vi er meget opmærksomme på, at vores daglige rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot, rent og præsentabelt overfor gæster i huset.

Vi har årtiers erfaring og kompetencer på højeste niveau til at håndtere enhver fagligt krævende ekstraopgave i flotte domiciler og kontorhuse. Det kan være korrekt oliering/plejebehandling af dyrebare trægulve, opskuring af stengulve, afrensning af møbler i fx lounge, konferencerum og mødelokaler samt mange, mange andre typer af opgaver.

Det er vigtigt for os, at vi som serviceudbyder gør en særlig indsats for at levere et godt og professionelt stykke arbejde.

Vi er et stabilt, men fleksibelt rengøringsfirma. Derfor kan vi altid skræddersy en rengøringsplan, der er tilpasset dine ønsker og behov og som tager hensyn til dit nuværende budget. Vi tilrettelægger med andre ord al rengøring efter kundernes aktuelle behov.

Vi bygger med andre ord vores samarbejde på løbende dialog og gensidig tillid, således det bliver til glæde for alle parter. Miljøet er også vigtigt for vores rengøringsfirma og derfor bestræber vi os på at benytte svanemærkede produkter til gavn for omgivelserne, vores medarbejdere og kunderne.​ Vi søger for rengøring med omtanke og forståelse for vores kunder. Vi vil gennem ærlig kommunikation sikre, at det, der bliver aftalt, bliver udført. I Mariannasrengøring går vi ikke på kompromis med ærlighed, hvilket garanterer grundstenen i et langvarigt samarbejde. Vi oplever vores kunders arbejdsplads som vores egen, derfor er det vigtigt for os, at kunden oplever personlighed og nærvær i det daglige arbejde.

Der er i det hele taget vores målsætning, som rengøringsfirma, at vi altid skal udføre al rengøring på den bedst mulige måde. Det skal altid være til gavn for alle involverede parter, uagtet der er tale om daglige rengøring, hovedrengøring eller specialrengøring. Vores rengøringsfirma benytter naturligvis erfarne og uddannede medarbejdere med rene straffeattester.

Marianasrengoring er et rengørings firma alle virksomheder har brug for. Marianasrengoring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse. Gebyret for disse tjenester varierer afhængigt af, hvor ofte du beslutter dig for at bruge vores rengøring service, som et fuldt licenseret og forsikret. Hos Marianasrengoring er vi helt indstillet på at beskytte din virksomheds udstyr og ejendom mod skader.

Vi vil meget gerne tage en dialog om en specialopgave.

Fleksibilitet er noget af det, som kendetegner en ung medarbejderstab som vores, derfor vil vi også kunne påtage os de fleste specialopgaver. Så giv os endelig et kald eller en mail.