Marianasrengoring er et rengøringsfirma alle virksomheder har brug for.

Når vi udarbejder et tilbud på rengøring af kontor, butik eller produktionslokaler, så vi først tager en snak med dig om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige rengøring af dine erhvervslokaler fra starten.

Kontakt os endelig, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

Marianasrengoring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse. Gebyret for disse tjenester varierer afhængigt af, hvor ofte du beslutter dig for at bruge vores rengøring service, som et fuldt licenseret og forsikret. Hos Marianasrengoring er vi helt indstillet på at beskytte din virksomheds udstyr og ejendom mod skader.

Kontorrengøring

Fra reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset. Ud over glæden ved den daglige rene kvalitet, nyder vores mange domicil- og kontorkunder godt af vores fleksibilitet og hurtige responstid i det daglige samarbejde. Spørg gerne dem selv! Vi er meget opmærksomme på, at vores daglige rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot, rent og præsenta-belt overfor gæster i huset.

Et godt indeklima på kontoret har afgørende betydning for medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og der med resultater i løbet af arbejdsdagen. Det er videnskabeligt bevist, at rene kontorer øger produktiviteten målbart. Hertil kommer, at et kontormiljø uden hverken nullermænd eller brok i krogene i sig selv er et attraktivt miljø. Derfor vælger flere og flere virksomheder at få et rengøringsfirma til at står for kontorrengøringen, på den måde sikres et generelt højt rengøringsniveau, til glæde for de medarbejder og kunder, der kommer på kontoret.

Kontorrengøring omfatter:

  • Støvsugning.
  • Gulvvask.
  • Aftørring af skriveborde og stole.
  • Tømme papirkurve.
  • Rengøring at toiletter og køkkenfaciliteter.
  • Aftøring af støv.

Gennem vores kvalitetssikringssystem er vore inspektører i dialog med kunden, så der er styring på, at den ønskede service leveres som aftalt.

Vi er et firma, der bygger på kompetente medarbejdere og effektive værktøjer og udstyr for at opnå et resultat af høj kvalitet. En rengøring der udføres af faste og kompetente medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Tidspunktet for kontorrengøringen er helt op til dig

Det er helt op til dig som kunde hvornår på dagen det passer dig bedst at få gjort rent. Nogle foretrækker, at der bliver gjort rent på kontoret om morgenen inden medarbejderne møder op , så der er klar til en ny dag.

Andre virksomheder vil gene have, at der bliver gjort rent i normal arbejdstid, mens medarbejderne er på arbejde. Så kender medarbejderne rengøringsassistenten, og det giver en god kommunikation mellem medarbejdere og rengøringsassistenten. Det bestemmer vi i fællesskab og får lavet en plan så det passer bedst muligt. . Vi har den personlige kontakt med kunderne og tilstræber, at der altid er en fast assistent tilknyttet din virksomhed.