Marianasrengoring er et rengøringsfirma alle virksomheder har brug for

Marianasrengoring er et rengøringsfirma alle virksomheder har brug for. Marianasrengoring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse. Gebyret for disse tjenester varierer afhængigt af, hvor ofte du beslutter dig for at bruge vores rengøring service, som et fuldt licenseret og forsikret. Hos Marianasrengoring er vi helt indstillet på at beskytte din virksomheds udstyr og ejendom mod skader.

Vi elsker at udføre vores arbejde bedst muligt og i vil være glad for at arbejde i en ren miljø. Jeres succes er meget vigtig for os og derfor er der meget vigtig, at jeres arbejdsplads ser pænt ud. Vi er meget opmærksomme på, at vores daglig rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot,rent og præsentabelt. Vi gør stedet mere indbydende og vores kunder og deres kunder oplever de rene og vedornede forhold lige så snart de træde ind for døren.

Hvis i ønsker jer et rent og pænt arbejdsplads, vores firma kan tilbyde den bedste løsning til meget lave priser. Når vi går ud fra jeres arbejdsplads alt vil skinne og i vil være meget tilfreds for det vi laver for jer.

Hos Marianasrengoring har butiksrengøring været et centralt forretningsområde, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en komplet service inden for butiksrengøring.

Vores dygtige og motiverede medarbejdere ved hvor vigtigt det er at netop din butik er indbydende og sælgende når du åbner døren op for nye kunder hver eneste dag. Den rene butik sender et klart indtryk til de kunder som har deres daglige gang i din butik, og holdes den ren og indbydende har dine kunder en større fokus på din service, dine vare samt aktuelle tilbud.

For alle vores kunder har vi et motto, og det er grundighed. Det ved alle vores dygtige og motiveret medarbejdere, og det er måske derfor vi har mere end 5 års erfaringen inden for løsningen af rengøringsopgaver.

Vi gaber ikke over for meget. Er vi ikke 100% sikre på at vi kan løfte en opgave, siger vi hellere nej, end at risikere at skuffe dig. Du kan derfor altid regne med, at få fuld tilfredshed, når du har indgået en aftale med os.

Da vores medarbejdere er fleksible, kan rengøring ske efter aftale inden, under eller efter åbningstiderne – altså lige når det passer jer bedst. Vores ansatte er pålidelige og fleksible indenfor deres område og vi garanterer, at vi altid leverer vores opgaver fejlfrit og i højeste kvalitet. Vores ansatte er vant til at arbejde i forskelige virksomheder. Vi udfører kvalitetskontrol på vores arbejde, som altid afleveres til både kunde og medarbejder. Vi har den personlige kontakt med kunderne og tilstræber, at der altid er en fast assistent tilknyttet din butik.

Vores personale er guldet i virksomheden og vi har en klar politik om, at uanset rang, er vi alle vigtige og skal behandles med den værdsættelse alle fortjener.

For at sikre en god service overfor både vores personale, men i høj grad også for vores kunder, har vi et kontor der altid er bemandet, med kundevenlige åbningstider.