MarianasRengøring tilbyder privat rengøring

Vores firma tilbyder professionel rengøring med høj kvalitet til høj standard.

Vi ved alle sammen hvordan det er at have en stresset hverdag, hvor man hverken har tid eller overskud til at gøre rent derhjemme. Derfor kan det altid være rart med en hjælpende hånd. Vi er som regel gode til at koordinere, så vi gør rent i huset/lejligheden, på de tidspunkter der passer vores kunder bedst. Nogle ønsker det mens de er på arbejde, er ude og handle, henter børnene osv. På den måde kommer man hjem til et dejligt rent hjem og har mulighed for at slappe af, i stedet for selv at tænke over at skulle gøre rent. Vi sætter meget vægt på at være der til tiden og efterlade kunderne glade og tilfredse.

Vores firma startede som et lille rengøringsfirma til private huse og lejligheder i Hillerød, Frederikssund, Helsinge og Frederiksværk. Takket være vores kunder og deres ros, er vi begyndt at vokse meget hurtigt og har fået flere tilfredse kunder i flere byer.

MarianasRengøring tilbyder standard tjenester, såsom støvsugning, vasket gulv, tørre støv af, opsamling af affald, interiør vinduespudsning, badeværelse rengøring, polering af spejle, vask af vægge. Ønsket man andet kan man altid ringe og spørge og vi finder selvfølgelig en løsning. Vores rengøringsmidler kan håndtere enhver type opgave kunden ønsker.

Gebyret for vores tjenester afhænger af hvor hyppigt man ønsker rengøring.

For at få det bedste tilbud, kan man udfylde formularen for enten ’’tilbud erhverv online’’ eller ’’tilbud privat online’’. Der kan man indtaste alle relevante oplysninger angående hvor stort huset er, hvor mange mennesker bor der, om der er dyr i huset/lejligheden, hvor tit der ønskes rengøring osv. Efterfølgende vil man inden 24 timer få tilsendt en mail med et tilbud.

Vi sætter stor vægt på at kunden er tilfreds og der bliver gjort flot og ordentligt rent i hjemmet. Vi arbejder meget omhyggeligt og passer meget på kundens ejendele. Vi aftaler sammen hvad der skal gøres rent i hjemmet og hvor ofte dette skal ske. Vi er meget fleksible og som regel rigtig gode til at passe det ind i vores skema, så det ikke kommer til at genere kundens hverdag.

Grundet til at vi arbejder i et rengøringsfirmaet, er tilfredsheden ved et flot os skinnende resultat og glæden vi giver videre til vores kunder, når de kommer hjem til et skinnende rent hjem. MarianasRengøring er den perfekte løsning til kvalitetsservice og rengøring i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød og Storkøbenhavn, som selvfølgelig foregår på det allerhøjeste niveau til landets mest fordelagtige priser!

Udover privat rengøring, tilbyder vi også erhvervsrengøring, hovedrengøring, rengøring ved flytning og håndværkerrengøring.

Vi vælger altid vores medarbejdere meget omhyggeligt. De har alle sammen en ren straffeattest og er forsikrede. Vores medarbejdere er stabile, fleksible og meget professionelle. Ved ferie eller sygdom kan det blive en anden medarbejder som kommer og udfører den aftalte rengøring. Kommunikationen er meget vigtig for os, derfor vil vores kunder altid få besked hvis en anden medarbejder udfører arbejdet. Vores medarbejdere bliver bedre og bedre for hver dag der går. Vi lytter til kundernes behov og dette har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores hverdag. Vores medarbejder bliver sendt til forskellige rengørings kurser, for at kunne tilbyde det bedste service!

På nuværende tidspunkt er vi nummer 1 på arbejdsmarkedet over privatrengøring i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød, på grund af vores gode service, fleksibilitet, hurtige svartid og alvor, men vi forsøger at udvikle os i Stor København og omegn.