Marianasrengoring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse

Marianasrengoring er et rengøringsfirma alle virksomheder har brug for. Marianasrengoring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse. Gebyret for disse tjenester varierer afhængigt af, hvor ofte du beslutter dig for at bruge vores rengøring service, som et fuldt licenseret og forsikret. Hos Marianasrengoring er vi helt indstillet på at beskytte din virksomheds udstyr og ejendom mod skader.

Vi giver dig de samme pletfri kontorlokaler som du havde fra starten. Vi kender betydningen af at have en pålidelig, effektiv samarbejdes partner. Vi arbejder utrætteligt for at sikre, at din arbejdsplads er vedligeholdt flot og ren hver dag. Vi har de højeste standarder og Marianasrengoring levere altid et pletfrit stykke arbejde. Mange virksomheder, ved ikke hvor meget en grundig kontorrengøring vil gøre for deres medarbejder og deres helbred. De ansatte sidder ofte tæt sammen, og af den grund er det meget vigtigt med et godt indeklima, derfor er det rigtigt vigtigt at få gjort grundigt rent, det vil formindske bakterierne og derved give færrere sygemeldinger, dette vil i sidste ende påvirke arbejdspladsen rigtig positivt.

 • I er meget velkommen til at kontakte os idag for en uforpligtende tilbud.
 • Vi tilbyder erhvervsrengøring, privat rengøring og meget mere.
 • Vi udfører rengøring for alle erhverv.
 • Private erhverv
 • Skoler
 • Ejendomsselskaber
 • Institutioner
 • Kommuner
 • Bygge-entreprenører
 • Statsbygninger
 • Slotte

Fra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset.

Ud over glæden ved den daglige rene kvalitet, nyder vores mange kontorkunder godt af vores fleksibilitet og hurtige responstid i det daglige samarbejde. Spørg gerne dem selv!Vi er meget opmærksomme på, at vores daglige rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot, rent og præsentabelt overfor gæster i huset.

Vi har årtiers erfaring og kompetencer på højeste niveau til at håndtere enhver fagligt krævende ekstraopgave i flotte domiciler og kontorhuse. Det kan være korrekt oliering/plejebehandling af dyrebare trægulve, opskuring af stengulve, afrensning af møbler i fx lounge, konferencerum og mødelokaler samt mange, mange andre typer af opgaver.

Det er vigtigt for os, at vi som serviceudbyder gør en særlig indsats for at levere et godt og professionelt stykke arbejde.

Ordet kontor rengøring, er betegnelsen for rengøring af dit kontor uanset hvor mange kvardrat meter vi taler om. Kontor rengøring er en nødvendighed hvis man gerne vil have et godt indeklima på sit arbejdsplads. Vi er en virksomhed der dagligt har med kontor rengøring at gøre, derfor har vi de rigtige kompentancer for at gøre det for dig. Kontorrengøring kan være meget omfattende, der er mange kroge, hjørner, computer, og overflader der skal gøres rent. Vi levere kontorrengøring af højeste kvalitet og sikre dig et resultat du vil være tilfreds med.

Få et godt tilbud på rengøring

Inden vi giver en pris og et tilbud på en løsning, tager vi altid en grundig snak omkring jeres ønsker og behov for en rengøringsløsning. Kontakt os, hvis du vil have et skræddersyet tilbud på rengøring fra et firma, der kommer hele vejen rundt og som samtidigt også har mulighed for at tilbyde mere end bare den daglige rengøring af kontor og butikslokaler. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 28340665 mandag til fredag fra 09 til 17.