Mariannasrengoring er det bedste løsning for rengøring

Vi udfører alle slags rengøring i Frederiksværk, Frederikssund, Hundested, Hillerød, Helsingør, Ballerup, København og meget mere. Vi udfører alle slags rengøringsopgaver, lige fra almindelige dagligdags rengøringsopgaver, til store komplicerede rengøringsløsninger for specialkunder. Desuden tilbyder vi også firmarengøring/erhvervsrengøring samt kontorrengøring.
Vi skræddersyer rengøringsløsningerne fra kunde til kunde, så vi altid matcher de ønskede behov – ud fra princippet om at ”kunden er i centrum”.
Vores serviceassistenter er blandt de dygtigste i branchen og udvalgt efter personlighed, faglig dygtighed og mange års erfaring. De er alle i et løbende udviklingsforløb med træning, uddannelse og daglig dialog samt opdatering fra deres overordnede.
Vi tilbyder erhvervsrengøring, privat rengøring og meget mere.
Vi udfører rengøring for alle erhverv.
Private erhverv
Skoler
Ejendomsselskaber
Institutioner
Kommuner
Bygge-entreprenører
Statsbygninger
Slotte
Fra indgangsparti og reception til kontorer, mødelokaler, toiletter, kantine mv. udfører vores medarbejdere rengøring med fokus på kvalitet ud fra et detaljeret program, der er 100 % kundetilpasset.
Vi har årtiers erfaring og kompetencer på højeste niveau til at håndtere enhver fagligt krævende ekstraopgave i flotte domiciler og kontorhuse. Det kan være korrekt oliering/plejebehandling af dyrebare trægulve, opskuring af stengulve, afrensning af møbler i fx lounge, konferencerum og mødelokaler samt mange, mange andre typer af opgaver. Det er vigtigt for os, at vi som serviceudbyder gør en særlig indsats for at levere et godt og professionelt stykke arbejde.
Vi vil hvor vigtig det er for vores kunder, at de får opfyldt deres ønske, så derfor vi tilpasser os efter kundernes behov og derudover skræddersyrer vi et tilbud, som passer til dem. Uanset om der er tale om kontorer, institutioner eller produktionsvirksomheder sætter vi en stor ære i at opfylde kundernes forventninger og behov. Ingen opgave er for stor eller for lille. Har din virksomhed specifikke krav eller behov, finder vi en løsning, der kan imødekomme og tilfredsstille disse. Vi integrerer serviceopgaverne i en løsning, så alle kundens behov opfyldes.Vi tilbyde rengøring hver dag, hver anden dag, hver uge, afhængigt af vores kunde ønske. Vores opgaver er støvsugning af alle plane overflader, tøre støv af på alle møbler, kontorbord, vaske døre, rengøre/vaske alt sanintet område, køkken, tømme skraldespanden og tager skralden ud. En gang om måneden vasker vi jeres tæppe, behandler jeres trægulv, radiator, klimaanlæg, billedramme,spindelvæv fjernelse, vægge, paneller, stikkontakter og meget mere. Afvaskning af persienner, vindueslameller og tilsvarende, udfører vi på den mest effektive og skånsomme måde.
Vi klarer rengøringsopgaven for din virksomhed uanset om det er små eller store lokaler. Vi har nogen dygtigt og professionale rengørings assistenter bag os, der sikre at vores kunder er tilfredse. Vores team prøver hver dag, at være meget fleksible og forsøger, at håndtager presserende udfordringer i vildest muligt omfang med hensyn til kontor rengøring i Stor København. Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.
Marianasrengoring er et rengøringsfirma alle virksomheder har brug for. Marianasrengoring tilbyder standard tjenester, såsom opsamling af affald, gulv opsamlingsoverførsel, støvsugning, interiør vindue vask og badeværelse vedligeholdelse. Gebyret for disse tjenester varierer afhængigt af, hvor ofte du beslutter dig for at bruge vores rengøring service, som et fuldt licenseret og forsikret. Hos Marianasrengoring er vi helt indstillet på at beskytte din virksomheds udstyr og ejendom mod skader.