Privat og erhvervs rengøring

Marianasrengoring tilbyder privat rengøringshjælp i Nordsjælland. Vi er meget glad for at udføre rengøring hos private borgere. Det er vi stolte af, derfor vil vi altid gøre vores bedste for, hjælpen udføres i samarbejde med den enkelte borger. I praksis betyder det, at vi respekterer den borgerens selvbestemmelse og er fleksible over for ændringer. Vi tilstræber, at det altid er den samme medarbejder, der kommer til det enkelte hjem. Vores kvalitets bevidste medarbejdere gør rent i private hjem med stor grundighed. Vi bruger altid de samme medarbejdere, så vi kan garantere en ensartet service og et konsekvent højt niveau på rengøring til vores kunder. Rengøringen foretages af faste teams, det vil sige, at det altid er de samme 2 faste medarbejdere eller en fast medarbejder som udfører rengøringen, dog undtaget ved ferie og sygdom. Dette giver også vores kunder en tryghed for, at det ikke er hvem som helst, som lukkes ind i hjemmet. Alle vores medarbejder har naturligvis fremvist en blank straffeattest, ved ansættelsen! Vores medarbejdere er meget fleksible og derfor hvis i har brug for at ændre en aftale er i altid velkom men til at kontakte os på email eller på telefon .Det skaber tryghed og skaber den bedste relation. MedMarianasrengoring er du sikker på, at få den optimale private rengøring.

Privatrengøring kan være en sur, kedelige og ofte tidskrævende opgave – især hvis tiden, overskuddet eller kræfterne er begrænset. For mange mennesker – herunder ældre, enlige, børnefamilier og karrierefamilier, kan privatrengøring ende med at tage kræfterne fra det, som har værdi. Det kan også være, at du blot ønsker at slippe for at gøre rent.

Havde du overvejet at lave et ”rengøringshjælp søges” opslag i din avis eller på Facebook? Det behøver du ikke. Vi tilbyder rengøring af høj kvalitet, men til faste, lave priser. Med os kan du være sikker på, at din bolig bliver rengjort til den aftalte tid og i højeste kvalitet. Når du vælger os som din rengøringspartner, så kan du slappe af og fokusere på de ting, du synes er sjove. Vi udføre altid rengøringen efter dine ønsker og er meget fleksible, hvis du skulle ændre behov. Kontakt os allerede i dag, så giver vi dig gerne til godt tilbud. Priserne afhænger af , bl.a. hvor tit skal der gøres rent , tidspunkt for udførelsen , størrelsen på boligen , og mange andre ting. Set i lyset af vores høje kvalitet, at vi altid når den aftalte rengøring til aftalte tid, at vi er meget fleksible og stabile, er vores priser meget fornuftige og konkurrence dygtige .

Udover privatrengøring vi tilbuder også erhvervrengøring. Vores kunder har altid været og vil altid være vores første prioritet og vi lever den bedste service til både privat og erhverv kunder. Vi søger for rengøring med omtanke og forståelse for vores kunder.

Dermed er vi til rådighed i det som hedder privat og erhverv rengøring. Vi udfører også hovedrengøring, rengøring ved flytning og håndværkerrengøring i Stor København, Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund. Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

Nogle steder hjælper vi også med rengøring af gulvarealer i produktionen. Det aftales altid individuelt med kunden, hvad de ønsker.