Rengøring af institutioner

Der er ikke mange steder, hvor rengøringen er så vigtigt, som i institutioner. I institutionerne befinder børnene sig i perioder af året mere indenfor end udenfor, og det er derfor nødvendigt, at rengøringen udføres grundigt og omhyggeligt. Børn er meget livligere og kravler ofte rundt på gulvene, og derfor er det nødvendigt, at gulvene støvsuges og vaskes grundigt hver eneste dag, så man undgår, at bakterier sætter sig på børnenes fingre, som kan overføres til munden eller andre børn.
Rengøring af toiletter i institutioner er ofte krævende, da det hænder, at børnene ”rammer forbi”. Det er derfor meget vigtigt, at rengøringen på toiletterne udføres professionelt, så bakterierne ikke florerer.
Hos Marianasrengøring har vi opbygget en stor erfaring med rengøring af institutioner, blandt andet i forbindelse med rengøring i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem. Vi ved dermed, hvad rengøring af institutioner kræver, og vi sikrer os, at vores rengøringsassistenter er uddannet til opgaven.

Flytterengøring i Nordsjælland ( Halsnæs Kommune, Hillerød, Frederikssund, Helsingør)

Du har brugt dage på at nedpakke og flytte, med fysisk hårdt arbejde. Nu skal du tilbage til dit gamle hjem og gøre det rent? Det synes vi ikke du skal! Måske får du ikke en gang dit fulde depositum tilbage! Lad os tage hånd om din flytterengøring. Vi sørger for at imødekomme dit gamle boligselskabs rengøringskrav og sørger endda for at du få dit FULDE depositum tilbage. Hvis dit boligselskab mod forventnig ikke er tilfreds med vores flytterengøring, kommer vi tilbage og gør rent igen, indtil de er tilfredse.
Vores know-how inden for flytterengøringer gør os i stand til at imødekomme alle boligselskabers fraflytnings betingelser. Vi sender en faktura via email, men kun efter rengøringen er færdig! Ingen bekymringer eller unødig stress fra vores side, kun et rent hjem og et depositum til dig. Vores flat rate, ingen bindings priser sikrer dig en fleksibel og prisvenlig partner. Du kommer ikke til at være bekymret for prisen, og du vil bestemt ikke stresse dig over omkostningerne. Vi er ikke som de andre – du betaler kun for hvad du vil have gjort rent!
Vores rengøringsassistenter er forsikret, godkendte og trænet i at udføre professionelle flytterengøringer. Dette sikre at du får den bedst mulige oplevelse, uden at du skal bekymre dig om dit hjem’s sikkerhed! Det er en af grundene til at vi er en af de mest elskede rengøringsfirma i Nordsjælland.

Vinduespolering

At polere vinduer er stor set meget simpelt og alle rengøringfirmaer kan udføre. Det er tale om indvendig og udvendig vinduer som kan vaskes med billig produkter som alle har råd til. Er det rigtig?
Lige meget hvor nemt tror i det er, faktisk er slet ikke nemt at vaske vinduer. Det er en aktivitet som mange menneske vurdere det som ubehageligt på grund af alt den tid man bruge for at opnår en rigtig god resultat. I de tilfælde med høje vinduer, dette er en af de rengøringsaktiviteter med en høj risiko. Vores medarbejdere har en stor erfaring med det og vi er en meget specialiseret rengøringshold.
I dag har vi mange kunder og rigtig mange gode anbefalinger fra alle vores kunder. Vores første prioritet er, at vores kunder skal være tilfredse og glad for vores arbejder.
For hver dag da går vi prøver at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.