Rengøring efter flyttning

Vi ved godt alle sammen hvor ubehagelig kan være efter man flytter ud, at kommer tilbage og gøre rent. En flytning kan være en uoverskuelig affære. Du skal pakke ned, bære, køre hen til og pakke ud et nyt sted. Når du så er det nye sted, er du videre, og vil egentlig bare gerne koncentrere dig om at indrette en hyggelig bolig. Her griber vores rengøring firma ind med professionel medarbejdere og hurtighed. Vi tilbyder høj kvalitet og god service til både private og virksomheder i Frederiksværk, Hillerød, Storkøbenhavn og Frederikssund. Vi tilbyder nemlig rengøring af flyttelejligheder til konkurrencedygtige priser.

Services ved rengøring af flyttelejligheder

Marianasrengoring tilbyder blandt andet:

  • hovedrengøring med afvask af alle flader
  • støvsugning
  • gulvvask
  • afkalkning og rengøring af køkken, toilet og bad
  • vinduespudsning
  • pletfjerning
  • afvask af køleskab og fryser
  • behandling af gulve

Tilbud på rengøring af flyttelejligheder
Vi foretager et uforpligtende møde og en vurdering af lejligheden eventuelt sammenholdt med udlejers tilsynsrapport og giver dig herefter et konkurrencedygtigt tilbud. Hvis der er særlige opgaver, som du har brug for hjælp til, tager vi selvfølgelig en snak om det. Ud over den tid og de kræfter du sparer på at lade os udføre opgaven, er der også ofte en økonomisk gevinst at hente ved en rengjort lejlighed i form af et fuldt tilbagebetalt depositum.

Rengøring efter håndværker

 

Vores rengøring firma tilbyder rengøring efter kundernes behov. For eksemple vi hjælpe gerne med rengøring efter håndværker i Storkøbenhavn, Hillerød, Ballerup og Ishøj. Vi udføre både indvendig og udvendig opgaver.

Bor du i Storkøbenhavn, Hillerød, Hundested, Frederiksværk, Helsingør, Allerød, Birkerød, Frederikssund?

Så skal du ikke bekymre dig over rengøring efter håndværker. Vi kommer altid med et stot smil lige så snart i har brug for os og vores god service.

Vores medarbejdere vil prøve, at gøre deres arbejder så godt som muligt og efterlade en rent og pænt sted. Vi renser møbler, vinduer, alle plane overflader, vægge og alt som i ønsker jer.

Vores firma garanter rigtig god service med rigtig godt produkter og en meget høj standard.

Hvis i søge en rengøringsfirma som brænder for sit arbejder så er det os i søger efter. Kontakt os for en uforpligtende tilbud.

Kontor rengøring

 

Ordet kontor rengøring, er betegnelsen for rengøring af dit kontor uanset hvor mange kvardrat meter vi taler om. Kontor rengøring er en nødvendighed hvis man gerne vil have et godt indeklima på sit arbejdsplads. Vi er en virksomhed der dagligt har med kontor rengøring at gøre, derfor har vi de rigtige kompentancer for at gøre det for dig. Kontorrengøring kan være meget omfattende, der er mange kroge, hjørner, computer, og overflader der skal gøres rent. Vi levere kontorrengøring af højeste kvalitet og sikre dig et resultat du vil være tilfreds med.

Vi klarer rengøringsopgaven for din virksomhed uanset om det er små eller store lokaler. Vi har nogen dygtigt og professionale rengørings assistenter bag os, der sikre at vores kunder er tilfredse. Vores team prøver hver dag, at være meget fleksible og forsøger, at håndtager presserende udfordringer i vildest muligt omfang med hensyn til kontor rengøring i Stor København. Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

Kontor rengøring kan tilpasses efter dine behov og ønsker.

Kontorrengøringsopgaverne er typiske: tømning af skrald, rengøring af toilet, rengøring af opholdsstue og køkken, støvsugning og guldvask, rengøring af paneler, samt rengøring af lamper, computer, borde mm. Men har du helt andre ønsker hører vi gerne fra dig, så finder vi en bedre løsning sammen.

Mange virksomheder, ved ikke hvor meget en grundig kontorrengøring vil gøre for deres medarbejder og deres helbred. De ansatte sidder ofte tæt sammen, og af den grund er det meget vigtigt med et godt indeklima, derfor er det rigtigt vigtigt at få gjort grundigt rent, det vil formindske bakterierne og derved give færrere sygemeldinger, dette vil i sidste ende påvirke arbejdspladsen rigtig positivt.