Rengøring efter håndværkere

Når en beboer flytter ud fra en lejlighed eller et hus, skal håndværkere ofte sætte huset/lejligheden i stand til næste beboer. I den forbindelse er der brug for en grundig rengøring, hvilket vi i MarianasRengøring har udført i mange år.

Vi ved hvad der kræver for at lejligheden/huset er indbydende for den kommende beboer.

Efter håndværkerne har været er der altid meget beskidt. Der kan stadigvæk ligge tape på gulvet, rester fra maling, støv overalt osv. Det kan være at i skal have en ekstra hånd til rengøringen eller måske har i slet ikke tid pga. bl.a. arbejde, små børn, familie, ferie osv. Derfor tilbyder MarianasRengøring rengøring efter håndværkere.

Noget af det vigtigste der kræves, når man skal udføre rengøring efter håndværkere, er at arbejdet er udført grundigt og til tiden. Vi er derfor villige og ret gode til at træde til med kort varsel og vi leverer rengøringen efter de standarder, der er aftalt. Vi har før haft og stadigvæk har faste rengørings aftaler for firmaer i byggebranchen og kan derfor drage nytte af vores erfaring til at løse rengøringsopgaverne.

For at komme i gang kan du udfylde formularen på vores hjemmesiden og du vil inden for 24 timer modtage et rengøringstilbud. Vi tilbyder også et uforpligtende møde til at starte med, hvor vi kan mødes og sammen kan skræddersy et tilbud efter jeres ønsker.