Rengøring i sommerhus

Har du et sommerhus du skal bruge i sommerperioden eller lejer du dit sommerhus ud?

Det er varmt, det er sommer og der er ferie. I ferien vil man slappe af og nyde det gode vejr. Rengøringen er ikke det man prioriterer mest. Man vil gerne nyde tiden med familien og vennerne, ikke gå rundt og blive stresset over man ikke nåede at gøre rent i huset før gæsterne kommer. Det kan også være at i ikke har været i jeres sommerhus hele vinteren og når i endelig ankommer så er der helt beskidt og fyldt med spindelvæv og så skal i starte med at bruge flere timer på rengøring, i stedet for at nyde ferien.

Derfor tilbyder MarianasRengøring at gøre jeres sommerhus rent! I skal slet ikke bekymre jer om snavsen. Vi klarer det hele! Vi fjerner alt spindelvæv, støvsuger hele sommerhuset og vasker gulv. Alle flader bliver pænt tørt af. Spejlene og skærmene bliver poleret. Badeværelset bliver gjort skinnende rent og det samme med køkkenet, så i kan komme til at lave mad i et flot og rent køkken. Udover så tilbyder vi også rengøring af køleskab og ovn indeni. Det samme med vaskemaskinen hvis den har brug for en rengøringstur. Vi tilbyder også at sætte tøj til vask og til tørre, hvis kunden ønsker det. Er der andet man ønsker udover det der blev nævnt ovenover, kan vi altid finde ud af løsning sammen.

MarianasRengøring tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kan mødes og se sommerhuset og få aftalt hvad der skal gøres rent og om der er noget der skal gøres ekstra. Vi er meget fleksible med hensyn til dag og tidspunkt og vi kan også tit træde til med kort varsel. Vi ønsker dog at vi får besked minimum 3 dage før, men er der opstået noget akut, hvor der skal gøres rent, så gør vi vores bedste for at finde en medarbejder, at sende ud til jer.

Kontakt os allerede i dag på tlf. nr.: 2834 0665 mandag-fredag kl. 13:00-15:00 eller send os en mail på: marianasrengoring@gmail.com.