Trappevask

Der er måske ikke mange der lægger mærke til trappevask ved opgangene, men dette viser at man passer på bygningen og viser respekt for bygningens brugere. Derfor står Merent.dk til rådighed for trappevask hvor end du ønsker. Om du ønsker det i dit private hjem eller til dit erhverv, så klarer vi begge dele.

 

Har du trapper af træ, så passer vi rigtig godt på trapperne, da de hurtigt kan blive ødelagt hvis de bliver vasket med for vand eller med den forkerte rengøringssæbe. Trapper af træ ser æstetisk meget godt ud, men de kræver mere når de skal rengøres end almindelige beton trapper. Først og fremmest støvsuger vi trapperne og herefter bliver de skånsomt vasket med de rengøringsmidler, der passer lige præcis til jeres trapper.

 

Har du trapper lavet af metal, så kræver de ikke lige så meget som trapper af træ. Her bliver de støvsuget først og herefter vasket med det rengøringsmidler der passer til metaltrapperne. Man skal dog passe på hvad for nogle rengøringsmidler man bruger, da man ikke vil risikere, at trapperne mister glansen eller bliver klistrede efterfølgende.

 

Har du trapper af marmor, kan vi også klare det. Marmor er også meget nem at rengøre. Vi støvuger trapperne først og efterfølgende vasker vi dem. Det er meget vigtigt med alle trappe, men især marmortrapper, at tørre dem ordentligt af efterfølgende, så der ikke kommer til at ske nogle uheld. Derfor er vi meget påpasselige med at tørre trapperne grundigt efterfølgende.