Trappevask

Trapper er for det meste det der aldrig bliver rengjort, men dette skal vi lave om på. Om det er trapper i en virksomhed, en trappeopgang i et lejlighedskompleks eller trapper i private hjem, så hjælper vi gerne med rengøringen. Vi tilbyder nemlig professionel trappevask i Halsnæs, Gribskov, Hillerød og Frederikssund.

Vores rengøring gør ikke kun at det kommer til at se meget pænere ud, men det gør også at folk ikke falder og slår sig. Derfor er det meget vigtigt med en ren trappeopgang. Udover det så kommer man ikke til at slæbe snavs med ind på kontoret eller i ens eget lejlighed eller hus.

Vi skræddersyer sammen en rengøringsplan der passer til jeres trapper. Vi er meget fleksible med hensyn til hvornår rengøringen skal udføres. Sammen laver vi også planen om hvor tit trapperne skal rengøres. De kan rengøres hver 14. dag, hver uge eller endda flere gange om ugen, men dette tilpasser vi kundens behov. Vi har selv alle rengøringsmidler med der skal bruges. Hvis kunden ønsker, kan vi også gøre brug af svanemærket rengøringsmidler og vi har udover det også støvsugere med HEPA-filter, som er allergi-venligt.

Ring til os på tlf. nr.: 2834 0665 mandag-fredag kl. 13:00-15:00 eller send os en mail på: marianasrengoring@gmail.com.