Vi lægger vægt på at tilbyde alle vores kunder professionelle og kvalitetssikre løsninger samt god service inden for alle områder.

Vi lægger vægt på at tilbyde alle vores kunder professionelle og kvalitetssikre løsninger samt god service inden for alle områder.

Vi elsker at udføre vores arbejde bedst muligt og i vil være glad for at arbejde i en ren miljø. Jeres succes er meget vigtig for os og derfor er der meget vigtig, at jeres arbejdsplads ser pænt ud. Vi er meget opmærksomme på, at vores daglig rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot,rent og præsentabelt. Vi gør stedet mere indbydende og vores kunder og deres kunder oplever de rene og vedornede forhold lige så snart de træde ind for døren.

Hvis i ønsker jer et rent og pænt arbejdsplads, vores firma kan tilbyde den bedste løsning til meget lave priser. Når vi går ud fra jeres arbejdsplads alt vil skinne og i vil være meget tilfreds for det vi laver for jer

Koncentrer jer om virksomhedens kerneopgaver og overlad rengøring til os. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring i Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød, Helsingør, Hundested til både små og store virksomheder inden for alle brancher. I en målrettet og dybdegående dialog lærer vi jeres behov og ønsker at kende, og vi kan indrette vores erhvervsrengøring, så det nøjagtig dækker det, som I har brug for. Erhvervsrengøring er vores speciale, og vi er i stand til at rådgive og tilrettelægge rengøringsarbejdet, så I får mest muligt ud af pengene med så få gener som muligt. Vi har en løbende dialog med vores kunder, og vi kan på den måde hurtigt udrede misforståelser samt opfange eventuelt ændrede krav og behov.

Vi indretter os efter jeres behov

Erhvervsrengøring i Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød, Helsingør, Hundested kan foregå på alle tider af døgnet på såvel kontorer som værksteder og produktionsfaciliteter. Vi er naturligvis fleksible i forhold til indhold og tilrettelæggelse, så jeres virksomhed får gjort rent på den måde og på de tidspunkter, der passer bedst ind i virksomhedens rytme. Vi garanterer, at arbejdet udføres effektivt i forhold til tid såvel som resultat. Vores medarbejdere er stabile og fuldt uddannede inden for erhvervsrengøring. Vi sætter en ære i at levere en service, som ingen kan sætte en finger på. Kvalitet og miljø er vores fokusområder, hvor vi ikke går på kompromis.

Hvis i går efter god service,høj kvalitet og lave priser er det os i skal kontakte. Vores medarbejdere er stabile og til at stole på. Hvis i vælge os, vi kan love jer en meget rent arbejdsplads.

Tilpasning efter jeres ønsker og behov

Vores systemer sikrer, at vi konstant ser efter muligheder for forbedringer og besparelser, så vores kunder altid får det bedste produkt. Vi lærer hele tiden af vores erfaringer og holder os ajour med udviklingen inden for erhvervsrengøring. Hvis kundens behov ændrer sig, kan vi derfor hurtigt tilbyde en anden løsning, som passer bedre, uanset om rengøringsbehovet er vokset i omfang eller i art. Vi har fokus på miljøet, så vi vælger altid miljøvenlige alternativer, når det er muligt, og der findes selvfølgelig datablade på alle anvendte rengøringsmidler. Vi leverer miljøbevidst erhvervsrengøring af høj kvalitet til virksomheder i alle brancher.