Vi tilbyder erhvervsrengøring i StorKøbenhavn, Ballerup og Nordsjælland

Vores firma tilbyder professionel erhversrengøring og en optimal løsning i forbindelse med alle rengøringsopgaver i StorKøbenhavn, Ballerup og Hillerød lige efter jeres behov.

Hvis i går efter god service,høj kvalitet og lave priser er det os i skal kontakte. Vores medarbejdere er stabile og til at stole på. Hvis i vælge os, vi kan love jer en meget rent arbejdsplads.

Vi elsker at udføre vores arbejde bedst muligt og i vil være glad for at arbejde i en ren miljø. Jeres succes er meget vigtig for os og derfor er der meget vigtig, at jeres arbejdsplads ser pænt ud. Vi er meget opmærksomme på, at vores daglig rengøring og service skal bidrage til at skabe tilfredshed og velvære hos kundernes medarbejdere, og at det interne miljø er flot,rent og præsentabelt. Vi gør stedet mere indbydende og vores kunder medarbejdere og deres kunder oplever de rene og vedornede forhold lige så snart de træde ind for døren.

Hvis i ønsker jer et rent og pænt arbejdsplads, vores firma kan tilbyde den bedste løsning til meget lave priser. Når vi går ud fra jeres arbejdsplads alt vil skinne og i vil være meget tilfreds for det vi gøre for jer.

Professionel erhvervsrengøring i StorKøbenhavn, Nordsjælland og Ballerup

Vi vil hvor vigtig det er for vores kunder, at de får opfyldt deres ønske, så derfor vi tilpasser os efter kundernes behov og derudover skræddersyrer vi et tilbud, som passer til dem. Uanset om der er tale om kontorer, institutioner eller produktionsvirksomheder sætter vi en stor ære i at opfylde kundernes forventninger og behov. Ingen opgave er for stor eller for lille. Har din virksomhed specifikke krav eller behov, finder vi en løsning, der kan imødekomme og tilfredsstille disse. Vi integrerer serviceopgaverne i en løsning, så alle kundens behov opfyldes.Vi tilbyde rengøring hver dag, hver anden dag, hver uge, afhængigt af vores kunde ønske. Vores opgaver er støvsugning af alle plane overflader, tøre støv af på alle møbler, kontorbord, vaske døre, rengøre/vaske alt sanintet område, køkken, tømme skraldespanden og tager skralden ud. En gang om måneden vasker vi jeres tæppe, behandler jeres trægulv, radiator, klimaanlæg, billedramme,spindelvæv fjernelse, vægge, paneller, stikkontakter og meget mere. Afvaskning af persienner, vindueslameller og tilsvarende, udfører vi på den mest effektive og skånsomme måde. Vi tager os også gerne af rengøring af alt muligt andet, fx radiatorer, rør og lamper, uanset om de sidder svært tilgængelige steder, eller højt oppe under loftet.

Vores erfaring gør, at vi er meget åben for nye udfordringer og vi siger aldrig nej til nye opgaver. Vi udføre vores arbejder med et stort smil og vi garanter bedste kvalitet.

I skal ikke glemme, at rengøring er meget vigtig for jeres kunder og medarbejdere, derfor håber vi, at i vælge den bedste i branchen,dvs. Os.

Tænker du, hvorfor skulle du vælge os? Vi kan give dig masser af grunde til det, bla:

  • Professionel medarbejder som brænder for deres arbejder, er loyal, ærlig, stabile. Vi bruger de bedste rengørings produkter som er miljøvenlige.
  • Vi prøver at være de billigste i Stor København, Ballerup og Hillerød.
  • Vi kan sikkre dig god service og høj kvalitet. Høj kvalitet til lave priser lover alle rengøringsfirma, men det er ikke alle sammen som holder sig til det. Vi holder det vi aftaler med vores kunder og udfører vores arbejder meget grundig.
  • Vi er meget fleksible, vi tilpasser os jeres arbejdstimer og vi aftaler med jer hvordan passer det bedst så vi ikke forstyrre jeres arbejder.
  • Ud over den almindelig kontorrengøring vi kan også tilbyde vinduespolering, håndværeker rengøring, hjemmerengøring, indflytning rengøring, hovedrengøring.
  • For os handler rengøring om at sikre den bedste kvalitet hver eneste dag. Det handler om at tage ansvar og give hver kunde lidt mere end det, der forventes i det daglige.

Det er vores mål at sikre kunder, medarbejdere og udbydere en ærlig, pålidelig og korrekt serviceydelse af høj kvalitet gennem ansvarlige handlinger.
Hvis du er interesseret i en uforpligtende tilbud i StorKøbenhavn, Ballerup og Nordsjælland er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.
Vi svarer gerne på alle jeres spørgsmål.