Vi tilbyder professionel vinduespolering i Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund, Hundested, Helsingør, Ballerup, Greve, Hundige og Stor København

Kender du det, at du dårligt kan se ud af vinduet? Som privat har man ofte ikke tiden eller lysten til at gøre vinduer rene, men man vil gerne nyde udsigten og er irriteret over smuds og mågeklatter. Få os til at gøre dine vinduer klare som solen.

Lige meget hvor nemt tror i det er, faktisk er slet ikke nemt at vaske vinduer. Det er en aktivitet som mange menneske vurdere det som ubehageligt på grund af alt den tid man bruge for at opnår en rigtig god resultat. I de tilfælde med høje vinduer, dette er en af de rengøringsaktiviteter med en høj risiko. Vores medarbejdere har en stor erfaring med det og vi er en meget specialiseret rengøringshold.

Din virksomhed, uanset om det er en butik eller et kontor, ser bedst ud, når solens stråler kan komme ind i hele rummet. Vi kommer gerne ud og gør alle Jeres vinduer krystalklare, så Jeres kunder og ikke mindst Jer selv, kan nyde udsigten.

Vinduer er ment til at være gennemsigtige, men ofte havner der både smuds, skidt, fedtfingre og det der er værre på ruderne, der ødelægger udsigten. Marianasrengoring får dine vinduer til at stråle som nye.

At polere vinduer er stor set meget simpelt og alle rengøringfirmaer kan udføre. Det er tale om indvendig og udvendig vinduer som kan vaskes med billig produkter som alle har råd til. Er det rigtig?

Vi pudser vinduer både indvendigt og udvendigt til faste lave priser. Vi bruger vinduesskrabere med kvalitetsgummi, der ikke efterlader nogen striber. Med den rette teknik og håndelag sørger vi for, at dine ruder skinner som nye. Du kan vælge at bruge os med et fast interval – så slipper du for bekymringen om beskidte vinduer i fremtiden. Vi har flere års erfaring, og vi ved derfor, hvad der skal til for at få et perfekt resultat.

Du får væsentligt mere vinduespudsning for pengene hos os.

Udover vinduespolering tilbyder vi også erhvervrengøring, privatrengøring, rengøring efter håndværker, hovedrengøring, rengøring efter fest, hellidagerengøring. Ofte starter vi vores kontrakter til erhvervrengøring med en gælderne periode på et år, men vi beholder gerne vores kunder så meget som muligt. Vi er sikker på, at hvis man vælger vores firma får vi en meget tilfreds kunde som vi kan samarbejder med i meget lang tid. Vores kunder har altid været og vil altid være vores første prioritet og vi lever den bedste service til både privat og erhverv kunder. Vi søger for rengøring med omtanke og forståelse for vores kunder.

Dermed er vi til rådighed i det som hedder privat og erhverv rengøring. Vi udfører også hovedrengøring, rengøring ved flytning og håndværkerrengøring i Stor København, Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund. Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

Vi kommer naturligvis gerne ud til et gratis og uforpligtende besøg.

Åbningstider:

  • Mandag 09:00 – 17:00
  • Tirsdag 09:00 – 17:00
  • Onsdag 09:00 – 17:00
  • Torsdag 09:00 – 17:00
  • Fredag 09:00 – 16:00