Vinduespolering

At polere vinduer er stor set meget simpelt og alle rengøringfirmaer kan udføre. Det er tale om indvendig og udvendig vinduer som kan vaskes med billig produkter som alle har råd til. Er det rigtig?
Kender du det, at du dårligt kan se ud af vinduet? Som privat har man ofte ikke tiden eller lysten til at gøre vinduer rene, men man vil gerne nyde udsigten og er irriteret over smuds og mågeklatter. Få os til at gøre dine vinduer klare som solen.
Lige meget hvor nemt tror i det er, faktisk er slet ikke nemt at vaske vinduer. Det er en aktivitet som mange menneske vurdere det som ubehageligt på grund af alt den tid man bruge for at opnår en rigtig god resultat. I de tilfælde med høje vinduer, dette er en af de rengøringsaktiviteter med en høj risiko. Vores medarbejdere har en stor erfaring med det og vi er en meget specialiseret rengøringshold.
Vi tilbuder professionel vinduespolering i Helsinge, Frederiksværk, Hillerød, Frederikssund, Hundested, Helsingør, Ballerup, Greve, Hundige og Stor København.
Vores firma tilbuder professional vinduespolering med høj kvalitet til høj standard.Vi startede som en lille rengøringsfirma i Hillerød, Frederikssund, Helsinge og Frederiksværk og takket være vores høj kvalitet og professional service er vi meget hurtigt begyndt at vokse.
I dag har vi mange kunder og rigtig mange gode anbefalinger fra alle vores kunder. Vores første prioritet er, at vores kunder skal være tilfredse og glad for vores arbejder.
For hver dag da går vi prøver at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

Træppevask

Regelmæssig vask og pleje af trappeopgangen er afgørende for både vedligeholdelse og velbefindende.
Denne type service kræver et godt fysisk helbred og en grunding oplæring i metoderne. Men det kræver også en vilje og en stolthed i at efterlade et flot stykke udført arbejde. Det siger vi ja til.
Alligevel hører trappevask til de opgaver, som oftest forsømmes eller nedprioriteres, fordi at trappevask er et stykke fysisk hårdt arbejde. Derfor er der sund fornuft i, at overlade trappevasken til Marianasrengoring.
Hvis en ejendoms trapper og udendørsarealer ikke bliver ordentligt vedligeholdt, så kan det påvirke beboerne i ejendommen, da områderne omkring hjemmet oftest ønskes pæne og ryddelige.
Derfor ved vi hos MarianasRengøring hvor vigtigt det er, at vi holder kvaliteten høj i vores arbejde og det gælder bestemt også når en ejendom skal vedligeholdes og gøres rent.
Vi sikrer at trappevasken udføres med rene mopper og at vores rengøringsassistenter skifter vandet i spandene ofte, således at skidtet ikke tværes rundt.
Vi giver jer sikkerhed for regelmæssig og grundig trappevask efter nøje aftalte kvalitetskriterier – til en fast pris.
Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Gennem vores grundige uddannelsesakademi sikrer vi motiverede, effektive og serviceorienterede medarbejdere.
Leder boligforeningen/ejerforeningen efter ny udbyder, får I her en løsning som skiller sig ud fra de fleste andre.