Vores firma tilbyder professional rengøring med høj kvalitet og høj standard til billige priser

Enhver form for billig rengøring tilbydes

Standard rengøring (støvsugning, gulvvask, afstøvning inventar tv, omfattende rengøring køkken og badeværelser):

  • med brug af klientens rengørings midler.
  • med brug af vores grønne/økologiske rengørings midler.
  • Rengøring efter renoveringer.
  • Vi tilbyder strygning af klients behov og ønsker.
  • Vi kører indenfor Nordsjælland.

For hver dag da går vi prøver at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

Vi yder service på stedet og tilpasser os til klientens ønsker om tid. Vi tilbyder Nordsjællands billigste privat rengøring. Vi kan bestilles via telefon, e-mail eller personligt. Vi garantere høj kvalitet og er åben for alle kommentarer.

Udover privatrengøring vi tilbuder også erhvervrengøring. Ofte vi starter vores kontrakter til erhvervrengøring med en gælderne periode på et år, men vi beholder gerne vores kunder så meget som muligt. Vi er sikker på, at hvis man vælger vores firma får vi en meget tilfreds kunde som vi kan samarbejder med i meget lang tid. Vores kunder har altid været og vil altid være vores første prioritet og vi lever den bedste service til både privat og erhverv kunder. Vi søger for rengøring med omtanke og forståelse for vores kunder.

For enhver virksomhed er det vigtigt, at man kan stole på sit rengøringsfirma, der skal man vælge os til erhvervs rengøring, da vi forstår vores klienters behov og udfører arbejdet professionelt. Der er hård konkurrence i Nordsjælland, hvor der findes mange dygtige firmaer, og vi stræber altid på at være i blandt de bedste.

Alle kender til at have en stresset hverdag, hvor man ikke nødvendigvis når at gøre rent hver dag. Derfor kan det altid være rart at få gjort rent derhjemme, mens man fx. lige henter børnene eller er ude at handle. Hos os er vi gode til at koordinere, så vi gør rent i huset eller lejligheden på de tidspunkter, som passer vores klienter bedst. Vi sætter altid pris på at være til tiden, gøre et solidt stykke arbejde og efterlade kunderne glade og tilfredse. Kontakt os for at høre mere om vores billig privat rengøring.

Områder såsom Frederiksværk, Hundested, Liseleje, Gileleje, Hillerød, Frederikssund, Helsingør, som vi oftest arbejder i.

Vi dækker dog også områder op til 40 km uden for Frederiksværk såsom Holte, Hørsholm, Birkerød, Allerød mm.

Ethvert samarbejde om billigste rengøring starter altid med en dialog. Kontakt os uforpligtende og få en dialog om dit behov.

Dermed er vi til rådighed i det som hedder privat og erhverv rengøring. Vi udfører også hovedrengøring, rengøring ved flytning og håndværkerrengøring i Stor København, Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund.

Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

I er meget velkommen til at kontakte os idag for en god tilbud