Vores firma tilbuder professional rengøring med høj kvalitet til høj standard

Vi startede som en lille rengøringsfirma i Hillerød, Frederikssund, Helsinge og Frederiksværk og takket være vores høj kvalitet og professional service er vi meget hurtigt begyndt at vokse.

På nuværende tidspunkt er vi nummer 1 på arbejdsmarket over privatrengøring i Helsinge, Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød, på grund af vores god service, fleksibilitet, svartid og alvor, men vi forsøger at udvikle os i Stor København og erhverv.

Dermed er vi til rådighed i det som hedder privat og erhverv rengøring. Vi udfører også vindues polering, hovedrengøring, rengøring efter flytning og håndværkerrengøring i Stor København, Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund. Vores rengøringsfirma har en af branchens mest omfattende systemer til sikring af medarbejdernes kvalifikationer og kvalitet i den daglig rengøring.

Som professionelt rengøringsfirma sætter vi kundens ønsker og behov i centrum. Vi udfører altid professionel og præcis kvalitetsstyring. I kan bruge os til daglig rengøring, interval- og hovedrengøring, erhverv, såvel som private. Og vi giver meget gerne et tilbud på en specifik opgave, ligesom vi arbejder på timeløn, alt efter dit ønske.

Vinduespolering

At polere vinduer er stor set meget simpelt og alle rengøringfirmaer kan udføre. Det er tale om indvendig og udvendig vinduer som kan vaskes med billig produkter som alle har råd til. Er det rigtig?

Lige meget hvor nemt tror i det er, faktisk er slet ikke nemt at vaske vinduer. Det er en aktivitet som mange menneske vurdere det som ubehageligt på grund af alt den tid man bruge for at opnår en rigtig god resultat. I de tilfælde med høje vinduer, dette er en af de rengøringsaktiviteter med en høj risiko. Vores medarbejdere har en stor erfaring med det og vi er en meget specialiseret rengøringshold.

I dag har vi mange kunder og rigtig mange gode anbefalinger fra alle vores kunder. Vores første prioritet er, at vores kunder skal være tilfredse og glad for vores arbejder.

For hver dag da går vi prøver at forbedre vores service og gør en stor indsats for, at blive nummer 1 og udvikle os til en stor rengøring selskab. Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at skabe variation og udfordringer for vores dagligdag Vi sender vores medarbejder til forskellige rengøring kursus og på denne måde kan vi forsikre vores kunder, at de får udleveret det bedste service som det overhoved er muligt.

Håndværkerrengøring

Vi kan også tilbyde at gøre rent inde og ude efter håndværkere ved ny- eller ombygninger, så bygninger og lokaler står klar til brug. Vi kan også hjælpe under selve indflytningen med oprydning og fjernelse af affald. Vi har uddannelsen og udstyret til at tage os af alle former for håndværkerrengøring – vi skal blot aftale på forhånd, hvad der forventes, så løser vi opgaven til alles tilfredshed – til tiden og til aftalte pris.

Rengøring af institutioner

Der er ikke mange steder, hvor rengøringen er så vigtigt, som i institutioner. I institutionerne befinder børnene sig i perioder af året mere indenfor end udenfor, og det er derfor nødvendigt, at rengøringen udføres grundigt og omhyggeligt.

Børn er meget livligere og kravler ofte rundt på gulvene, og derfor er det nødvendigt, at gulvene støvsuges og vaskes grundigt hver eneste dag, så man undgår, at bakterier sætter sig på børnenes fingre, som kan overføres til munden eller andre børn.

Rengøring af toiletter i institutioner er ofte krævende, da det hænder, at børnene ”rammer forbi”. Det er derfor meget vigtigt, at rengøringen på toiletterne udføres professionelt, så bakterierne ikke florerer.

Hos Marianasrengøring har vi opbygget en stor erfaring med rengøring af institutioner, blandt andet i forbindelse med rengøring i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem. Vi ved dermed, hvad rengøring af institutioner kræver, og vi sikrer os, at vores rengøringsassistenter er uddannet til opgaven.